Koop oliebollen bij Café Den Hoek en steun Moerse Boys!

U bevindt zich hier:
/ Koop oliebollen bij Café Den Hoek en steun Moerse Boys!

Moerse Boys is in deze rare tijd verrast door een bijzonder warm gebaar van Café Den Hoek. Het eetcafé in Klein-Zundert heeft een oliebollenverkoopactie op touw gezet, waarbij een deel van de verkoopopbrengst ten goede komt aan onze vereniging. Een bijzondere en hartverwarmende geste van eigenaar Louis Havermans en zijn team.

De band tussen Café Den Hoek en Moerse Boys is een bijzondere, waarbij de oorsprong ligt in de oprichtingsjaren van onze club. Volgens de overlevering is onze vereniging in de jaren ’40 opgericht aan de toog van het café aan de Pastoor van Vessemstraat. Daarnaast fungeerde het café jarenlang als clubhuis. Hedendaags is Café Den Hoek nog steeds een trouwe sponsor en tevens is eigenaar Louis Havermans een trouwe supporter van ons vlaggenschip.

Op oudejaarsdag gaat het team van Café Den Hoek de handen uit de mouwen steken en (hopelijk) heel veel oliebollen bakken. De prijs per oliebol bedraagt 85 eurocent, waarbij dus een deel van de opbrengst naar onze vereniging gaat. Lekkere oliebollen voor u en een financiële bijdrage voor Moerse Boys. In feite dus een win-win-situatie.

De oliebollen zijn vanaf nu tot en met 28 december te bestellen via een whatsappje of een belletje naar Louis Havermans (06-23591720 of 076-5972300). Op 31 december kunnen de verse oliebollen dan tussen 13.00 uur en 17.00 worden opgehaald bij Café Den Hoek, zodat u op oudjaarsavond kunt genieten van heerlijke oliebollen.

Wat te doen? Bestel nu je oliebollen bij Louis Havermans en steun daarmee Moerse Boys. Doen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp