Kerststerrenactie gaat ook dit jaar weer online!

U bevindt zich hier:
/ Kerststerrenactie gaat ook dit jaar weer online!

Eerder deze week werd al duidelijk dat onze jaarlijkse kerststerrenactie niet door kon gaan op de manier zoals we gewend zijn. De huidige corona-situatie laat dat helaas niet toe, daar zijn de meesten het wel over eens. Omdat Kerstmis zonder kerstster echter voor velen geen optie is, hebben we besloten om net als vorig jaar met de kerststerrenactie online te gaan.

Via onze webshop kun je vanaf vandaag een rode of witte kerstster bestellen. Dit kan zowel voor jezelf als voor een ander. De actie loopt tot donderdag 9 december en de kosten per kerstster zijn ‚ā¨4,-. De kerststerren worden zaterdag 11 december thuisbezorgd, althans voor de mensen die in de gemeente Zundert wonen. Degenen buiten Zundert kunnen hun kerstster op deze dag tussen 10:00u en 14:00u op komen halen bij Moerse Boys.

De opbrengst van deze actie komt zoals gebruikelijk ten goede aan activiteiten die door het jaar heen voor de jeugd van Moerse Boys worden georganiseerd. Bij voorbaat dank voor jullie steun!

P.S. Voor degenen die Kerstmis liever zonder kerstster vieren maar wel onze jeugdafdeling willen steunen, is er een extra optie ingebouwd. Check ook hiervoor onze webshop.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp