Kampioenswedstrijd Moerse Boys JO19-1 live te volgen!

U bevindt zich hier:
/ Kampioenswedstrijd Moerse Boys JO19-1 live te volgen!

Moerse Boys JO19-1 strijdt morgen in een rechtstreeks duel met de leeftijdsgenoten van vv Wernhout om het kampioenschap in de 2e klasse. Het is een wedstrijd die veel publiek en een prachtige ambiance had verdiend, maar helaas mag het vanwege de coronarestricties niet zo zijn. Toch hoeven de supporters niets van de kampioenskraker te missen.

Het camerateam van Moerse Boys wordt zaterdag weer opgetrommeld; zij zullen de confrontatie tussen Moerse Boys en vv Wernhout van begin tot eind filmen. Het treffen is daardoor live te volgen op de Facebookpagina van onze vereniging. Zo kunnen de supporters er toch een beetje bij zijn.

Het duel Moerse Boys JO19-1 – Wernhout JO19-1 is zoals gezegd een rechtstreek duel om het kampioenschap. De roodhemden bezetten momenteel de koppositie met 22 punten uit acht wedstrijden. Moerse Boys is echter nog zonder puntenverlies en staat – met een wedstrijd minder – op 21 punten. Morgen wordt dus een allesbeslissende tik uitgedeeld in het titelgevecht. Mis dus niets! Aftrap op Akkermolen is omstreeks 13.00 uur.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp