Jubileumfestiviteiten Moerse Boys geopend met geslaagde sponsoravond

U bevindt zich hier:
/ Jubileumfestiviteiten Moerse Boys geopend met geslaagde sponsoravond

Met een geslaagde sponsoravond is woensdag het startschot gegeven voor de jubileumfestiviteiten van Moerse Boys. Zo’n 180 sponsoren gaven acte de présence in de kantine op sportpark Akkermolen, waar de sponsorcommissie een aantrekkelijk avondprogramma met gastsprekers en uiteraard ruim voldoende borreltijd had opgetuigd.

Levensader
Het bal werd rond de klok van 20.30 uur geopend door voorzitter Bas van den Bogaert, die een woord van dank uitsprak richting de sponsoren. Hij benadrukte andermaal dat de sponsorinkomsten al sinds jaar en dag een belangrijke levensader van onze vereniging zijn. Zonder sponsors geen Moerse Boys. Zo simpel is het. Het was dan ook fijn om te zien dat zoveel sponsoren deze avond de weg naar Akkermolen hadden gevonden voor een gezellig avondje Moerse Boys.

Peter Vriends, spreekstalmeester van de avond, droeg vervolgens een column voor die hij enkele jaren terug schreef voor Vakkie C, de columnrubriek op de website van onze vereniging. Op de voor hem kenmerkende wijze verhaalde hij over zijn passie voor voetbal. Fraaie anekdotes, met even fraai accent. Een fijne opwarmer voor de hoofdacts van de avond.

Bas Nijhuis
Grote blikvanger tijdens de sponsoravond was Bas Nijhuis, die de aanwezigen een uur lang meenam in de wereld van de arbitrage en alles eromheen. Met een goede dosis humor en bovenal met enorm veel passie en bevlogenheid sprak de Eredivisie-scheidsrechter de zaal toe. Meer dan eens kreeg hij de lachers op zijn hand. Soms was er een serieuze noot of werd er een parallel getrokken naar het bedrijfsleven. Maar vaker deelde hij opmerkelijke, bijzondere of hilarische anekdotes uit zijn scheidsrechtersloopbaan, met hoofdrollen voor topspelers als Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimovic en Luuk de Jong. Nijhuis boeide van begin tot eind.

Na een break, waarin de aanwezigen onder het genot van een biertje konden bij praten – het ons-kent-ons-gehalte was immers hoog met veelal Zundertse ondernemers-, nam tonprater Rob van Elst, alias Dik de Ummundige, het stokje over. Met de nodige zelfspot slaagde de zwaarlijvige tonprater erin om de kantine om de haverklap aan het lachen te krijgen. De lachsalvo’s volgden elkaar in hoog tempo op. Een groter compliment kan een komediant niet krijgen. De sfeer in de kantine was opperbest.

Nadien was er voor de sponsors, sponsorcommissieleden en bestuursleden volop ruimte om te ouwehoeren over van alles en nog wat. Met een biertje. Een hapje. En vooral veel gezelligheid. Kortom: een geslaagde start van het tachtigjarig jubileumfeest!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp