JO15-1 wint tegen Roosendaal JO15-2

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 wint tegen Roosendaal JO15-2

Nadat we vorige week zaterdag helaas geen wedstrijd hadden gespeeld omdat Hoeven had afgelast, stond vandaag Roosendaal JO15-2 op het programma. Roosendaal waren klaar voor de wedstrijd nadat ze vorige week 1-1 hadden gespeeld tegen het sterke Seolto, wilden ze vandaag de drie punten pakken. Na een week geen competitiewedstrijd gespeeld te hebben streefden wij ook naar de overwinning om de goede start van de competitie door te zetten.

We begonnen de wedstrijd fel en met de mentaliteit om die 3 punten binnen te slepen. We trapten af en gelijk kwamen er al kansen van onze kant. Na mooie combinaties op het middenveld kwamen er al veel schoten op het goal, maar de centrale verdediging van Roosendaal was sterk waardoor we in het midden er niet voorbij kwamen. Na een paar mooie acties acties via de flanken viel uiteindelijk de verdiende 1-0. Door goed druk zetten en een slechte bal van de keeper die Jorg makkelijk kon opvangen werd Thijs de hoek in gestuurd, en die plaatste vervolgens de bal prachtig in het zijnet van de goal. Er kwamen zo nu en dan ook uitbraken van Roosendaal die geregeld een lange bal op de spits stuurde, maar dit werkte niet omdat Cor altijd goed gepositioneerd stond om de ballen op te vangen. Met met nog een aantal grote kansen die we niet scoorde, gingen we met 1-0 de rust in.

De scheids floot voor het begin van de tweede helft en Roosendaal had hun tactiek veranderd en kwamen er nu vaker doorheen met combinaties via de flanken. onze verdediging stond echter goed op hun hoede waardoor er maar nauwelijks schietkansen kwamen voor Roosendaal. Het spel goed de hele tijd heen en weer, allebei de teams aan het zoeken naar een goal. Wij hadden in totaal 27 schoten waarvan er slechts 1 was gescoord. Roosendaal was de tweede helft maar één keer gevaarlijk met een vrije trap rond de 16, maar Cor had zijn muur goed neergezet waardoor de bal keihard in de muur werd geschoten. Na wederom veel kansen die helaas net niet tot doelpunt gemaakt werden, floot de scheids de wedstrijd af. Hierdoor wonnen wij met 1-0 van Roosendaal JO15-2.

De wedstrijd die we vandaag speelden was met vlagen goed en mooi verzorgd, waardoor we vaak onder de druk van Roosendaal uitspeelden. Het was een terechte overwinning waar wij allebei de helften  aan het domineren waren. Alleen sonde dat we maar 1 goal hebben kunnen maken . Volgende week staat er niks op het programma vanwege carnaval, maar de week daarop moeten we tegen de Kogelvangers JO15-1. We willen onze reeks graag behouden dus gaan we daar ook alles voor doen!

 

Geschreven door: Tobias van Wijk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp