JO15-1 wint spannende wedstrijd tegen TVC Breda JO15-1

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 wint spannende wedstrijd tegen TVC Breda JO15-1

Vandaag stond de wedstrijd tegen TVC Breda op de planning. Ze hadden best veel verloren maar we wisten dat we ze niet moesten onderschatten. Wij moesten onszelf ook herpakken nadat we vorige week met 6-0 hadden verloren van RFC. Als we vandaag wonnen liepen we weer in op de top 3. We hebben nog wel wat wedstrijden minder dus dit was best een belangrijke wedstrijd om boven in mee te blijven doen.

Er werd afgetrapt en we startten fel. We zetten goed druk alleen dat werd in de 12de minuut niet beloond. Er werd een lange bal over onze verdediging gegooid en met een lage voorzet tikte Tobias hem ongelukkig in z’n eigen goal. Ook al hadden we een tegengoal we herpakten ons goed en nu werd het wel beloond. Na een mooie vrije trap van Tobias kon Thijs bij de 2de paal hem mooi breed leggen op Jorg en die hoefde hem er alleen nog maar tegen aan te lopen. In de 22ste minuut verdiende Jorg na een goede actie een vrije trap. Nikola ging achter de bal staan en schoot de bal mooi over de muur heen in de goal. 3 minuten later krijgen we een corner. Nikola nam hem goed en Jorg kopte de bal er goed in. Er werd afgefloten voor de eerste helft en we gingen met een 3-1 voorsprong de kleedkamer in.

In de 2de helft begonnen we niet scherp. In de 50ste minuut werd er een vrije trap genomen door TVC. Hij werd over de verdediging geschoten en werd binnen gewerkt. Een minuut later veroverde een middenvelder van TVC de bal en werd over Cor heen geschoten. Daarmee was binnen 1 minuut onze voorsprong weg. In de 57ste minuut ging het in de opbouw fout en dat werd afgestraft door TVC. In de 61ste minuut nam Tobias een vrije trap. De keeper van TVC werkte hem niet goed weg en viel over hem precies in de voeten van Thijs. Die tikte hem binnen waardoor het weer gelijk was met 4-4. In de 70ste minuut ging de keeper van TVC samen met de centrale verdediger weer in de fout. Nu schoof die hem in de voeten van Thijs en die kon hem makkelijk binnenschuiven in een leeg goal. In de extra tijd stuurde Twan Thijs nog diep en die scoorde nog uit een moeilijke hoek de 6-4.

Het spel was in de eerste helft goed maar in de tweede helft waren we soms niet altijd even scherp. We hebben hard gewerkt en als je kijkt over de hele wedstrijd is de overwinning zeker wel terecht. Volgende week staat een derby op het programma tegen VVR. In de beker hadden we daar begin van het seizoen van verloren dus we willen ons herpakken en nu wel winnen. Als we winnen klimmen we weer in de ranglijst en dan staan we er goed voor.

Geschreven door: Cor Maas

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp