JO15-1 wint overtuigend van Virtus

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 wint overtuigend van Virtus

Er stond voor de JO15-1 vandaag weer een competitiewedstrijd op de planning. We speelden op eigen terrein en vooral na de goede resultaten van de afgelopen weken wilden we deze reeks natuurlijk doorzetten. Virtus stond momenteel op de 7e plaats in de ranglijst en we waren gewaarschuwd voor een pittige tegenstander. Als we vandaag zouden winnen zou een goede winstreak voortgezet worden en zouden we ongeslagen blijven in de competitie.

We begonnen de eerste helft overtuigend. We stonden verdedigend sterk en het samenspel ging enorm goed ondanks we wind tegen hadden is Virtus niet vaak gevaarlijk geworden. Ook kwamen we goed in onze duels en hadden veel balbezit. Zowel Virtus als wij hadden een doelpunt gescoord maar beide gevallen werden afgekeurd door de scheidsrechter. Hierdoor gingen we met 0-0 in de rust.

2e helft zetten we meteen weer goed druk en dat werd meteen beloond met een goal van Twan. Die goal vond plaats door een mooie loopactie van Sebas waarmee hij alle verdedigers meetrok en Twan door middel van een assist van Nikola vrij voor goal kon komen. Als een echte spits werkte Twan het goed af. In de 53e minuut speelden de keeper van Virtus de back aan en Nikola zetten meteen druk en veroverden daardoor de bal en scoorde vervolgens mooi in de korte hoek. De 3de goal vond plaats omdat Tobias een lange bal opving en Nikola aanspeelden die vervolgens naar binnen dribbelde en Twan diep stuurde waardoor hij de bal mooi op goal kon afwerken. Eigenlijk ging alles wel goed en stonden we heel sterk. Virtus gaf vooral veel lange ballen de wij gemakkelijk opvingen. Hierdoor hadden we de tweede helft goed onder controle.

Er is vandaag een goede wedstrijd gespeeld en er werd door beide partijen goed gespeeld. In de eerste helft werden er een goal voor Virtus terecht afgekeurd maar ook werd een goal van ons terecht afgekeurd. Wederom hebben wij de wedstrijd gedomineerd en met een uitslag van 3-0 gewonnen. Over twee weken staat de wedstrijd tegen TVC Breda op het spel. Deze willen we ook zeker winnen en daarom zullen we ook dan alles geven.

Geschreven door: Jordy Schrauwen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp