JO15-1 wint overtuigend van SC Gastel

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 wint overtuigend van SC Gastel

Na de nederlaag van de oefenwedstrijd vorige week tegen Gilze, wilden we ons weer goed herpakken door meteen weer 3 punten binnen te slepen voor de competitie. SC Gastel JO15-1 stond vandaag op het programma, als we deze wedstrijd wonnen hebben we 9 punten uit 3 wedstrijden, dus gingen we gebrand de wedstrijd in zodat we 3 punten mee naar huis konden nemen.

We begonnen de eerste 5 a 10 minuten van de wedstrijd heel scherp, we creëerden veel kansen en waren gevaarlijk voor de goal. We speelden ook goed over totdat het in de loop van de eerste helft iets minder ging. SC Gastel kreeg ook steeds meer kansen en waren vooral erg gevaarlijk uit de corners. We moesten dus voorzichtig zijn met corners weggeven, alleen ging dat niet altijd even goed. Achterin was het een paar keer rommelig waardoor we domme corners weggingen geven en hun dus steeds gevaarlijker werden. Voorin creëerden de aanval minder kansen dan aan het begin van de wedstrijd. Totdat in de 30ste minuut de 0-1 binnenviel. Na een mooie poging van afstand van Jorg, kon Twan hem knap in 2e instantie binnenschieten omdat de keeper de bal niet goed wegwerkte. Gastel liet het daar niet bij een bleef proberen kansen te creëren. Ze waren nog een paar keer gevaarlijk uit de corners, maar gelukkig gingen we met 0-1 de rust in.

We startten de tweede helft meteen goed opzoek naar meer goals. En dat lukte ook 5 minuten na rust in de 40e minuut, toen Thijs de 0-2 binnenschoot. Na een goeie inworp van Tobias van de zijkant, nam Thijs de bal aan en schoot hem mooi de verre hoek in buiten het bereik van de keeper. 0-2 was dus nu de score maar Gastel gaf nog steeds niet op. Ze waren er een paar goed door, maar gelukkig was Cor vandaag ook lekker scherp om ervoor te zorgen dat ze niet in de wedstrijd konden komen. Wij bleven natuurlijk ook kansen creëren en in de 55e minuut lag de 0-3 al binnen. Wederom gooide Tobias vanuit de inworp Twan diep die 1 op 1 met de keeper kwam. Twan maakte het rustig af om het er 0-3 van te maken. SC Gastel was nu al veel minder in de wedstrijd, ze probeerden wel kansen te creëren, maar waren niet meer zo gevaarlijk als ervoor. Dan vlak voor tijd kwam Armin erin voor Thijs. En na een paar minuten dat Armin erin stond scoorde hij meteen een screamer om er 0-4 van te maken. Tobias gaf vanuit eigen helft een mooie lange bal op Armin over de verdediging van Gastel, Armin nam hem prachtig op de volley van 30 meter in de verre hoek voor de 0-4.

Het was voor ons een goede en overtuigende overwinning op SC Gastel om dus wederom 3 punten te kunnen pakken. We staan nu dus uit 3 wedstrijden op 9 punten wat heel netjes is en waar we ook trots op kunnen zijn. Volgende week staat Virtus op het programma, een prima middenmoter die we niet mogen onderschatten. Maar we zullen net als vandaag weer gebrand zijn om te winnen. Het was dus een mooie wedstrijd met een uitslag van 0-4.

Geschreven door Nikola Petrovic

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp