JO15-1 wint met terechte zege

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 wint met terechte zege

Nadat we vorige week gewonnen hadden van Tholense Boys waarin we hadden doorgestreden tot de laatste minuut, kwam vandaag Unitas’30 op bezoek. Net als elke week moesten we vandaag ook weer winnen om mee te blijven draaien in de top. Unitas’30 had vorige week gelijk gespeeld tegen koploper RSV dus konden we een goede tegenstander verwachten.

We begonnen de wedstrijd niet scherp en er werd gelijk een lange bal door Unitas over de verdedigers gegooid waardoor de rechtsbuiten 1 op 1 kwam met Cor. Maar door een schitterende redding van Cor kregen we geen doelpunt tegen. Hierna waren we heer en meester op het veld. Door een schitterende lange bal van Cor op Jorg kon een snelle counter gestart worden. Jorg kwam er op snelheid langs en legde de bal goed terug op Twan die deze geweldig afmaakte. Hierdoor kwamen we in de 7e minuut al vroeg op voorsprong, 1-0! In de 11e minuut maakte Tycho een goede loopactie en die stuurde Twan diep. Twan speelde de bal af aan Jorg en die tutterde deze in het doel van de tegenstander, 2-0! Door een goede corner in de 15e minuut van Jorg werd de bal doorgegeven door Twan naar Tycho. Tycho legde de bal goed af aan Jari en deze legde hem weer terug op Tycho die hem goed binnen schoot 3-0! We gingen de rust in met een overtuigende voorsprong van 3-0 waarin we de wedstrijd compleet domineerden.

We gingen met volle vertrouwen de 2e helft in, maar begonnen niet sterk en creƫerden een paar kansen maar die werden niet goed afgewerkt. Doordat we het in de 66e minuut niet goed dicht hielden achterin, kreeg de linksbuiten van Unitas de ruimte om naar binnen te dribbelen, waardoor de middenvelder alle vrijheid kreeg. Deze speelde de bal wederom terug naar hun linksbuiten en deze kwam 1 op 1. Cor kon deze keer de bal niet tegenhouden en werd goed binnengeschoten waardoor Unitas de 3-1 maakte. Het werd dus nog even spannend. In de 71e minuut werd Tycho aangespeeld door Senna die de bal terug kaatste. Senna kon Twan goed aanspelen en die schoof de bal goed langs de keeper van Unitas, 4-1!

Na de 4e goal werd de wedstrijd al snel afgefloten en daardoor houdt de JO15-1 de ongeslagen reeks vol en hebben we verdiend gewonnen. RSV heeft gelijk gespeeld en hebben dus punten laten liggen, waardoor we nu de nieuwe koploper in de competitie zijn!!

We begonnen de wedstrijd zwak maar het pakte uiteindelijk goed uit. De volgende wedstrijd zal worden gespeeld tegen Beek-Vooruit. Ondanks dat ze nog geen wedstrijd hebben gewonnen moeten we ze zeker niet onderschatten, anders maken we het ons zelf alleen maar lastiger.

Geschreven door: Jorg Jacobs

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp