JO15-1 wint in blessuretijd de derby van VVR JO15-1

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 wint in blessuretijd de derby van VVR JO15-1

Vandaag stond onze 7de competitiewedstrijd op het programma tegen VVR 15-1. Nadat we vorige week van TVC Breda hadden gewonnen konden we na vandaag op de 2de plek komen als we de wedstrijd wonnen. Voor de beker hadden we ook al gespeeld tegen VVR en toen gingen we met een 4-0 nederlaag van het veld dus we waren gebrand om vandaag te winnen.

De scheids floot voor het begin van de wedstrijd en we starten niet sterk. Alle duels werden verloren en VVR domineerde. Al na 13 minuten kwamen we achter. We leden balverlies op het middenveld en van 25 meter werd er geschoten en de bal waaide zo het goal in. Pas na 25 minuten kregen wij onze 1ste echte grote kans. Jorg vloog erover langs de rechterkant, gooide de bal voor op Senna en die schoot hem rakelings over. VVR had in de eerste helft het  meeste de bal, maar we konden het volhouden tot de rust met 0-1 achterstand.

In de 2de helft hadden wij de wind mee en gingen we vol vertrouwen op zoek naar de gelijkmaker. We kregen direct meerdere kansen, aar helaas kwamen we 0-2 achter in de 48ste minuut. De speler van VVR stoomde over de linkerkant en trok de 16 in legde hem terug en toen was het alleen nog maar binnenschuiven. We werden lichtelijk gefrustreerd maar we bleven voetballen. In de 60ste minuut kwamen we met 10 man te staan, Jorg zette zijn lichaam erin, werd vast gepakt en probeerde zich los te wurmen. De speler viel op de grond en pakte bij zijn hoofd waar hij niet geraakt werd. De scheids gaf Jorg geel voor een zogenaamde slaande beweging. Ook Al stonden we maar met 10 man scoorde we alsnog de 1-2. Een lange bal van Tobias kwam in de voeten van Twan en die schoot hem van 20 meter vol in de linkeronderhoek. Door het acteren van VVR kwam er veel extra tijd bij waardoor wij nog tijd hadden om de gelijkmaker te maken en die kwam er! Weer een assist van Tobias maar deze keer uit een inworp. De bal vloog over alles en iedereen heen, kwam in de voeten van Jorg en die schoot hem in de linker kruising. Dus toen was het na 73 minuten gelijk. De scheids had aangegeven dat er 5 minuten extra bij kwamen en daar gebeurde het. In de allerlaatste seconden kwam de bal via Jorg nog in de voeten van Twan en die schoof hem binnen in de 75ste minuut. En toen was het afgelopen. In de allerlaatste seconden werd de wedstrijd helemaal gekanteld op positieve wijze!

Doordat we tot het einde bleven vechten werd de derby gewonnen. Hierdoor stijgen we naar de 2de plek met nog 2 wedstrijden die we moeten inhalen. De eerstvolgende wedstrijd is pas over 2 weken. We spelen dan uit bij hoeven, een van onze grootste concurrenten. Als we die wedstrijd winnen stijgen we naar plek 1. Dus wij zullen die hoe dan ook winnen

Geschreven door Thijs Jongenelen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp