JO15-1 wint derby

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 wint derby

Vandaag stond de oefenwedstrijd tegen Zundert JO16-1 op het programma. Nadat we vorige week een 2-0 overwinning binnen haalden tegen Hoeven moesten we dat vandaag weer gaan proberen tegen Zundert om de goede reeks door te zetten.

We startten de wedstrijd fel waardoor we snel een kans kregen. In minuut 7 was het al raak, Jorg dribbelde vanaf het middenveld naar de rechterkant, doordat Regis het veld goed breed hield kon Jorg zo naar de goal dribbelen.  Hij schoot tegen de keeper en door een rebound van Sebas is het een goal. 1-0. Daarna gingen we goede combinaties maken op het middenveld en kregen we meer kansen. Toen kwamen er nog een paar aanvallen van Zundert maar achterin hielden we het goed dicht. Zo gingen we rusten met een 1-0 voorsprong.

Na de rust pakten we goed door. In de 40ste minuut dribbelde Jorg in, Sebas trok breed en werd aangespeeld door Jorg en werkte de 1 op 1 goed af. 2-0! In de 45ste minuut was het alweer raak door een goal van Senna. Jorg trapte een corner die niet uitverdedigd kon worden door Zundert en de bal kwam hierdoor bij Senna in de voeten en hij werkte goed af. 3-0. Daarna kregen we een goal tegen omdat we  balverlies leden op het middenveld.  Een speler van Zundert wordt meteen diep gespeeld aan de linkerkant van het veld. Hij gaf voor en iemand tikte hem bij de 2de paal in. 3-1. Daarna kregen wij en Zundert veel kansen en er werd veel getrokken en geduwd. Zundert veroverde de bal op het middenveld en iemand van Zundert schoot van ver maar de bal belande in de haak 3-2 in de 65ste minuut. Dat was ook de eindstand.

Met deze mooie overwinning, waarin we goed gevoetbald hebben, hebben we de goede reeks doorgezet en hebben we nu drie wedstrijden op rij gewonnen. We willen de reeks van het winnen doorzetten, dus volgende week tegen SVSS JO15-1 willen we ook winnen.

Geschreven door: Thomas van der Kloot

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp