JO15-1 wint derby van VVR

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 wint derby van VVR
Vandaag stond de 3de  competitiewedstrijd op het programma tegen VVR JO15-1. Na de gewonnen wedstijd tegen RSV moesten we de reeks doorzetten om op de eerst plek te komen.

We begonnen de eerste helft overtuigend en dominant waardoor we duels wonnen en goed overspeelden. In de 23e minuut werd Sebas aangespeeld, hij dribbelde 2 man uit en speelde Jorg aan die

een goede steekpass op Thomas gaf die helemaal vrij stond. Thomas werkte hem vervolgens mooi binnen en bracht ons aan een 1-0 voorsprong. We hadden nog 2 goede kansen gecreëerd op het einde van de eerst helft maar helaas werden die niet binnen geschoten.

In de tweede helft begonnen we scherp waardoor VVR weg werd gespeelt. In de 48e minuut speelde we goed over en Jari werd aan gespeeld. Hij dribbelde naar rechts en gaf een lange bal gaf op Sebas die een goede actie maakte en in de 16 kwam. In de 1 op 1 schoot hij hem mooi binnen waardoor we op 2-0 voorsprong kwamen. We roken de overwinning al, maar in de 55e minuut werd er toch nog een goal gescoord doordat uit een corner de bal niet weg gewerkt kon worden en toen bij een VVR speler te recht kwam die in de verre hoek de bal binnen schoot. Tot het eind van de wedstrijd bleven we goed verdedigen waardoor we de wedstrijd met 2-1 wonnen.

We hebben vandaag een mooie wedstrijd neergezet met een goed resultaat, die we ook verdiend hebben gewonnen doordat we als een team er samen hard voor gewerkt hebben. Volgende week staat er een uitwedstrijd op het programma tegen Hoeven JO15-1, die gewonnen moet worden om de winreeks door te zetten.

Geschreven door: Joep Tax
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp