JO15-1 verliest win streak na nederlaag tegen Gilze JO15-1

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 verliest win streak na nederlaag tegen Gilze JO15-1

Na een weekje rust stond er nu een vriendschappelijke wedstrijd op het programma tegen Gilze JO15-1. Het is een goede ploeg dus we gingen goed voorbereid de wedstrijd in voor de winst. Ook al was het een vriendschappelijke wedstrijd, we gingen vol voor de winst.

We begonnen de eerste helft niet heel scherp waardoor er al in de 4e minuut werd gescoord door Gilze. Uit de corner bleef de bal hangen in de 16 en werd de bal netjes binnen geschoten. Na een aantal minuten kwamen we steeds beter in de wedstijd. In de 15e minuut veroverde Sebas de bal aan de zijkant en speelde Nikola aan. Nikola dribbelde naar binnen en schoot hem van afstand netjes binnen. Hierna kwamen we meer aan de bal en creëerden we wat kansen. In de 30e minuut werd Nikola diep gestuurd en maakte een heerlijke actie maar zijn schot werd tegengehouden waardoor die terecht kwam bij Twan. Hij legde hem op Sebas die hem langs alle spelers onderkant lat binnen werkte. Zo gingen we met een 1-2 voorsprong de kleedkamer in.

De tweede begonnen we weer niet scherp. Gilze veroverde de bal waardoor ze de spits diep konden sturen. In de 1 op 1  schoot hij op goal en via de hand van cor ging de bal in de goal. 10 minuten later kregen we nog al een onterechte penalty tegen. Cor zat in de goede hoek, maar hij werd goed binnen geschoten. Nu we 3-2 achter stonden slapten we af en kon Gilze in 55e minuut scoren. Uit een corner kwam een goeie voorzet bij de 2e paal die makkelijk binnen werd gekopt. Na 5 minuten kregen we een vrije trap tegen net buiten de 16. Cor zet goed zijn muurtje neer maar de aanvoerder schoot hem goed in de verre hoek binnen. We hadden nog paar goede kansen en mooie acties die er helaas niet in gingen. Zo raakte Jorg met een vrije trap nog de lat. Net voor het eindsignaal wist Gilze nog een keer te scoren. Na een goede redding van Cor werd de rebound goed afgewerkt. Hierdoor was de eindstand 6-2.

Het spel was ondanks het resultaat best goed en verzorgd, alleen moeten we wat scherper zijn en onze kansen afmaken. Ook al was het een vriendschappelijk is het toch zonde van de nederlaag, want we hadden niet hoeven verliezen vandaag. Volgende week staat SC Gastel JO15-1 op het programma en dan gaan we er weer alles aan doen om die 3 punten binnen te slepen.

Geschreven door: Twan Havermans

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp