JO15-1 verliest uit bij Unitas’30

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 verliest uit bij Unitas’30

Vandaag stond er een uitwedstrijd op het programma tegen Untitas’30. De vorige keer dat we tegen deze tegenstander speelden verloren we met 1-3 dus waren we extra gebrand om vandaag te winnen. Zeker ook om de eerste 3 punten te pakken van deze fase.

Beide teams begonnen sterk en waren erg aan elkaar gewaagd. De bal vloog heen en weer met kansen aan allebei de kanten. Wij hadden de overhand aan de bal en dus kregen we een paar mooie kansen die we helaas niet afmaakten. Untitas’30 had ook een paar kansen maar die gingen er ook gelukkig niet in en dus eindigde de eerste helft in 0-0.

In de tweede helft starten we met 11 tegen 10 want een speler van Unitas’30 had eind van de eerste helft geel gekregen. Dus moesten we in deze tijd wel een goal maken. Dat lukte helaas niet en we begonnen in te kakken, maar na wat geroep langs de zijlijn werden we weer bij de tijd gezet en gingen we weer voetballen. We hadden een paar kansjes maar geen goal helaas. In de 61e minuut probeerden we op te bouwen via de back maar dat mislukte, we leden balverlies en de linksbuiten van Unitas’30 werd aan gespeeld en toen kregen we er een om de oren. Daarmee kwamen we 1-0 achter te staan. Na de aftrap probeerden we nog om kansen te creëren dat lukte opzich wel, maar helaas hebben we geen goal weten te maken. Na een rode kaart van Unitas’30 kregen we er weer een beetje vertrouwen maar het mocht helaas niet baten.

We hebben helaas geen punten kunnen pakken door de late tegengoal. Dus helaas nog niet de eerste 3 punten. Volgende staat er nog niks op het programma, we hopen een oefenwedstrijd om ons klaar te stomen tegen Meto JO15-1 om dan thuis onze eerste 3 punten te pakken van deze fase.

Geschreven door: Tijs Bastiaansen 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp