JO15- 1 verliest oefenwedstrijd in de laatste minuut

U bevindt zich hier:
/ JO15- 1 verliest oefenwedstrijd in de laatste minuut

Na vorige week een heerlijke overwinning op V.V. Zundert stond nu het oefenduel tegen SVSSS JO15- 1 op het programma. Dit team was 1e geëindigd in fase 1 en gaat dus 1e klasse spelen. We verwachtten dus ook een goede tegenstander, dit zijn mooie meetmomenten om te kijken in hoever we ontwikkeld zijn.

De scheids floot voor de eerste helft, gelijk zaten we er goed kort op en lieten SVSSS niet voetballen. Dit pakte goed uit, want in de 6e minuut veroverden Senna en Jaro goed de bal. Senna speelde Sebas aan en Sebas legte klaar voor Jorg die 1 op 1 kwam en rustig de bal binnen werkte. We bleven er gelijk kort op zitten en domineerden goed. Totdat in de 14e minuut balverlies wordt geleden op het middenveld, de speler van SVSSS legde hem over de verdediging, Cor had hem in eerste instantie goed, maar in de rebound viel de bal toch nog in de goal. De scheids floot voor de rust, 1-1 is de ruststand.

De scheids floot voor de 2e helft, 36e minuut, al heel snel gaat SVSS in de aanval er wordt een lange bal in de hoek gegooid, een speler van SVSSS nam de bal aan en dribbelde de 16 in, waar hij werd neergehaald. Penalty voor SVSS, die rustig werd binnen gewerkt, 2-1 voor SVSSS. 3 minuten later een opbouw van de Moer, via de opbouw werd Sebas aangespeeld, Jorg ging erover met zijn snelheid en legde hem voor. Rami schoot knalhard van de 16 in de kruising, 2-2. Het leek een gelijkspel te worden, totdat in de 70e minuut balverlies werd geleden op het middenveld, de linksbuiten van SVSSS kwam goed naar binnen en werkte vervolgens 1 op 1 af op Cor, 3-2 voor SVSS.

Dit was de uitslag van vandaag. We speelden de eerste helft goed, we zaten overal goed kort op en domineerden veel. Hier hebben we ook veel op geoefend in de trainingen. De 2e helft was SVSSS meer aan de bal en creëerden iets meer kansen. Het verlies in de laatste minuten was jammer, maar ondanks dat, denk ik dat we trots op ons spel mogen zijn van vandaag. Volgende week staat er een onderling toernooi op het programma. Zaterdag 5 november is onze 1e competitiewedstrijd tegen DSE JO15-1 en dan gaan we weer volle bak voor de winst.

Geschreven door: Sebas van den Bogaert

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp