JO15-1 verliest oefenduel van RFC

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 verliest oefenduel van RFC
Vandaag hadden we een oefenwedstrijd tegen RFC, het was de laatste oefenwedstrijd voor de start van de competitie in de tweede seizoenshelft. RFC speelt tweede klasse dus het zou een gelijkwaardige tegenstander zijn. Als we vandaag winnen gaan we met een goed gevoel de competitie in.

De eerste helft begonnen we gelijkwaardig. We hadden niet veel kansen en hun alleen via lange ballen er overheen. Die waren wel gevaarlijk, maar de lange ballen werden er goed uitgehaald door onze verdediging. We konden na verovering de bal niet goed in de ploeg houden, waardoor we niet veel aan aanvallen toe kwamen. De eerste tegengoal kwam uit een ingooi. De bal werd kort gegooid en de tegenstander gaf gelijk een voorzet en werd bij de tweede paal erin gekopt voor 1-0. Niet veel later zochten zij van de zijkant het midden en toen stond onze de verdediging niet goed waardoor RFC 1 op 1 kwam te staan. Die werd gescoord, 2-0.

De tweede helft gingen we opzoek naar de aansluitingstreffer, maar in de 45e minuut werd de 3-0 tegen gekregen. Wij waren aan de bal, maar RFC zette ons goed onder druk waardoor Joeri naar Cor moest terugspelen. De bal stuiterde op net voor Cor, 3-0. Aan het einde van de wedstrijd werd onze eer gered. De bal werd diep gespeeld naar Thomas, die legde de bal terug op Jari. Die ging de combinatie aan met Senna waarna Sebas aangespeeld werd op de 16 die overtuigd scoorde voor de 3-1.

Het is uiteindelijk 3-1 geworden, wat wel terecht is want we moesten scherper en feller in de duels zijn. Komende week gaan we hier goed voor trainen zodat we volgende week de competitiewedstrijd tegen Unitas JO15-2 thuis kunnen winnen.

Geschreven door: Regis Daems

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp