JO15-1 verliest met 3-0 van JEKA jo15-3 

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 verliest met 3-0 van JEKA jo15-3 

Vandaag stond er een uitwedstijd op het programma tegen JEKA JO15-3. Na de gewonnen wedstrijd vorige week tegen METO JO15-1 wilden we deze wedstijd tegen JEKA ook weer winnen. We wilden voor de tweede keer in deze competitie 3 punten pakken.

We begonnen de eerste helft slap en leden veel balverlies. Ook gaven we veel diepe ballen die vaak leiden tot balverlies. Soms kwamen we er wel doorheen met een individuele actie alleen was helaas de afronding net iets minder. In de 23ste minuut werd de rechtsbuiten van JEKA weggestuurd, hij gaf een strakke voorzet en die kon toen zo bij de tweede paal binnen geschoven worden, 1-0 achter. Verder kregen we nog een paar kansen tegen alleen Cor hield ons op de been. Zo gingen we naar een mindere eerste helft met 1-0 achter de rust in.

De tweede helft begonnen we iets sterker en kwamen we beter in de duels. De wedstrijd ging wat meer gelijk op en we creëerden kansen. Alleen de tegenstander kwam helaas ook een paar keer langs onze verdediging alleen maakten ze het gelukkig nog niet af. Toen we in de 50ste minuut een corner tegen kregen werd deze niet goed weggewerkt waardoor hij vrij binnen geschoten kon worden, 2-0 achter. Toen begonnen we weer minder goed rond te tikken waardoor we weer balverlies leden. Toen de wedstijd bijna afgelopen was werd de aanvaller van JEKA nog een keer aangespeeld in de zestien en hij kon schieten, het schot werd gekeerd alleen de rebound ging erin, 3-0 achter. Zo eindigde de wedstrijd in 3-0.

Helaas was ons voetbal vandaag niet goed genoeg en hebben we met 3-0 verloren. De nederlaag is jammer want we hadden zeker kunnen winnen als we ons niveau hadden bereikt. Over twee weken spelen we tegen UVV’40 JO15-1. Het is zaak om dan fel aan de wedstijd te beginnen en om weer 3 punten te pakken.

Geschreven door: Senna de Beer

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp