Jo15-1 verliest in eigen huis tegen Bavel Jo15-1

U bevindt zich hier:
/ Jo15-1 verliest in eigen huis tegen Bavel Jo15-1
Vandaag stond er een competitiewedstrijd op het programma tegen de koploper Bavel Jo15-1. Na het verlies van vorige week moesten we deze wedstrijd winnen om de eerste 3 punten in de 1e klasse te pakken.

Beide partijen begonnen voetballend sterk. Aan het begin kregen zij wel een paar kansen maar voor de rest waren wij heer en meester op onze eigen helft. Jammer genoeg hebben we geen doelpunten meer kunnen maken dus eindigt de eerste helft in 0-0.

In de tweede helft begonnen we een stuk slapper en we kregen daardoor ook gelijk in de 41ste minuut een goal tegen. In de opbouw leden we balverlies, de spits zat er fel op en hij kwam in de 16 en schoot hem binnen. Snel na de 0-1 viel 10 minuten later ook de 0-2. In de 50ste minuut kregen ze een vrije trap die werd op goal geschoten en daarna via een rebound binnen geschoten. En dan vlak voor het eindsignaal wordt er nog in de 70ste minuut een corner genomen. Een tegenstander loopt er heen en krijgt de bal en niemand van ons zette druk dus hij kan zo de bal in de verre hoek binnenschieten.

Helaas hebben we geen punten deze wedstrijd kunnen pakken door een mindere tweede helft. Het was daarom ook zonde dat we hebben verloren met zo’n goede eerste helft. Volgende week staat er geen competitiewedstrijd op het programma. We hopen nog op een oefenwedstrijd zodat we klaar zijn voor Unitas’30 jo15-2 op 1 april zodat we dan echt de eerste overwinning gaan pakken.

Geschreven door: Joep Tax

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp