JO15-1 verliest duel tegen UVV’40 JO15- 1

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 verliest duel tegen UVV’40 JO15- 1

Vandaag stond er een competitiewedstrijd op het programma tegen Ulvenhout. Na het gelijkspel van vorige week waren we gebrand om deze wedstrijd te winnen. UVV’40 is een sterke tegenstander waar we al eerder een oefenwedstrijd tegen hadden gespeeld, die leidde tot een nederlaag. De eerste overwinning in de 1e klasse moest vandaag geboekt worden tegen UVV’40.

We begonnen de eerste helft slap en lieten UVV’40 de baas zijn over het hele veld. In de 6de minuut: passte Regis de bal terug naar de verdediging, maar de spits van UVV’40 zat fel en kort op de bal dus stond het al vrij snel 1-0. De 2-0 viel een kwartier later in de 23e minuut doordat er balverlies op de middenveld was en een middenvelder van UVV’40 hem knap van buiten de zestien binnenschoot. Vlak voor het einde van de eerste helft werd de 3-0 gescoord doordat de spits een duel won op het middenveld en met gemak de bal naar binnen kon werken binnen het 16 metergebied. Het was duidelijk dat we weinig kansen hadden en onze koppies lieten hangen.

In de tweede helft kwamen er 5 fitte spelers in; Tycho, Jordy, Thomas, Joep en Senna. We begonnen een stuk feller dan de eerste helft. we zaten kort op de bal en lieten UVV’40 minder vaak rond spelen. We hadden veel meer kansen dan in de eerste helft. Toch viel de 4-0 door een lange bal over de verdediging waardoor een van hun aanvallers 1 op 1 stond tegen Cor en de bal in de korte hoek schoot. Maar, het duurde niet lang voordat de 4-1 viel door dat Senna de bal over de verdediging passte en Jorg met gemak de bal binnen kon werken.

Helaas hebben wij onze revanche niet kunnen pakken op UVV’40 door de slappe start. Het was daarom ook een terechte nederlaag. Volgende week staat een competitiewedstrijd op het programma tegen de koploper Bavel JO15-1 waar we alles zullen moeten geven.

Geschreven door: Mees Vermeulen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp