JO15-1 verliest de 3 punten tegen de strijdlustige kampioen

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 verliest de 3 punten tegen de strijdlustige kampioen

Vandaag stond de laatste competitie wedstrijd van dit seizoen op het programma. We speelden uit op het terrein van Bavel in Breda. Na de verloren wedstrijd van vorige week wouden we nog een keer vlammen door te gaan stunten tegen Bavel, die inmiddels al kampioen was geworden van de 1e  klasse. Voordat we aan de wedstrijd begonnen wisten we al dat Bavel 2 snelle en sterke spitsen voorin had staan die we dus zo weinig mogelijk aan de bal mochten laten komen. Als we vandaag punten zouden pakken blijven we op de 5e plek staan.

We startten de wedstrijd erg slap en afwachtend waardoor het niet lang duurde voordat we de eerste goal om de oren kregen. In de 8e minuut stonden we 1-0 achter door een voorzet van de rechtsbuiten die de bal hoog voor het goal legt en niet wordt weg gewerkt door de verdediging waardoor de spits de bal makkelijk in het doel kon schuiven. We kregen de bal niet weg achterin en voorin konden we de bal niet lang genoeg vast houden om een goede aanval op te bouwen. De 2-0, 3-0 en 4-0 volgde al gauw omdat we niet scherp  en matig aan het verdedigen waren waardoor de tegenstander makkelijk ons omver kon lopen.

Na een wissel van 3 nieuwe spelers zouden we de 2e helft weer oppakken en alsnog alles eruit halen wat erin zat. Echter gebeurde dit niet en werd er al gauw na rust de 5-0 ingelegd. Waarna de 6-0 en 7-0 volgde. 20 minuten voor het einde van de wedstrijd kwam het vertrouwen in ons eigen voetbal echter weer een beetje terug. Bavel kwam er niet meer zo makkelijk langs en vele aanvallen werden afgestopt. Voorin creëerde we weer wat kansen en kwamen we vaker dichterbij de goal doormiddel van mooie steekballen en het van kant naar kant tikken. In de 64e minuut hadden we een corner gewonnen. Rami nam de corner die met het hoofd verlengd werd door Tycho waardoor de bal in de voeten kwam van Sebas die de bal zonder aarzel in de verre hoek schoot. In de 70e minuut werd afgefloten en was het klaar waardoor we eindigden met een eindstand van 7-1.

Het spel vandaag was lang niet goed genoeg en we hebben niet laten zien wat we waard zijn. Zoals ik al zei was dit de laatste competitie wedstrijd en hebben we dus geen wedstrijden meer. Op zondag 4 juni hebben we nog een toernooi bij Dia waar het vooral om de gezelligheid zal gaan 😉.

Geschreven door: Joeri Kuijstermans

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp