JO15-1 toont klasse verschil met acht klapper

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 toont klasse verschil met acht klapper

Na de eerste overtuigende overwinning tegen Roosendaal stond vandaag de wedstrijd tegen R.S.V. op het programma. Ingedeeld in de tweede klasse leek dit een mooie krachtmeting voor de mannen en dame van de JO15-1. De wedstrijd werd ingegaan om de goede lijn van het eerder vertoonde veldspel door te zetten en een goede zet maken om door te gaan in de beker.

De eerste helft begon ijzersterk. De JO15-1 klapte als wilde honden op iedere bal. Het spel speelde zich maar op een helft af, namelijk dat van R.S.V. Met goede loopacties van de halfspelers werd R.S.V. volledig overlopen via de flanken. Bas en Thijs waren meerdere keren gevaarlijk en dichtbij de goal. Er werden zoveel kansen gecreëerd dat het enkel wachten was tot de eerste treffer. De JO15-1 hoefde echter niet lang te wachten, in de 16e minuut scoorde Juul na goed doorzetten van Twan. Een lange bal viel achter de verdedigers, waar Twan het duel aanging en Juul de bal kon oppikken en als echte spits kon afwerken. De JO15-1 drukte door en scoorde een prachtige counter. Op het middenveld werd de bal veroverd waarna Twan werd aangespeeld en die heel goed opende op de dieplopende Bas, die vervolgens vrij voor goal kwam. Het overwicht bleef de gehele eerste helft, maar meer doelpunten bleven uit. Bas scoorde nog wel een mooie kopbal na een goede voorzet van Armin. Echter was deze goal onreglementair omdat Bas in buitenspel stond. De gehele eerste helft heeft R.S.V. geen kans gehad ter verdienste van de sterk staande verdediging. Met een rusttand van 2-0 werden de kleedkamers opgezocht.

De JO15-1 startte de tweede helft maar met één missie en dat was de score verder uitbouwen en de nul achterin houden. In de 40ste minuut werd de derde goal gescoord door Thijs. De linkshalf liep goed mee waardoor hij de rebound van de 1 op 1 van Ibi kon binnen werken. Vervolgens regende het aan een stormvloed aan kansen en schoten. Echter miste veel ballen net het juiste vizier, waardoor ze te vaak in de ballenvanger belandde. Maar vanaf de 52ste was het juichen geblazen en ging het heel hard. De 4-0 was een schitterende solo van Ibi, onze baltovenaar dribbelde drie man uit en eindigde met een prachtige bal in de verre haak. De JO15-1 had het doel weer gevonden en scoorde drie minuten later de 5-0. Na een mooie voorzet van Cas werd de bal door Juul op een presenteerblaadje op Ibi gelegd die in de 16 meter de bal kon binnen schuiven. Een minuut later kon Juul ditmaal zelf aanleggen voor een doelpunt. Via een mooie combinatie werd Bas de diepte ingestuurd, die zijn voorzet koelbloedig door Juul door de benen van de keeper binnen geschoten zag worden. In het slot offensief maakte Juul zijn hattrick compleet. Na een goede bal van Ibi kon Juul met een aanname de 16 meter binnentreden en daar de keeper kansloos laten. De laatste goal was wederom een goed uitgespeelde aanval. Bas wederom op de rechterflank de diepte in gestuurd en gaf een goede strakke voorzet die bij de tweede paal door Thijs werd binnen gewerkt. Met de 8-0 overwinning, kon de kleedkamer opgezocht worden en de feestelijke HUP-MOERSE BOYS ingezet worden.

Wederom domineerde de JO15-1 de gehele wedstrijd. Het klasse verschil was duidelijk te merken. Elke linie was de baas over R.S.V. Het enige verbeterpunt was dat de echt pijnlijke afslachting achterwegen was gebleven. Al met al begint de JO15-1 steeds meer een goedlopende machine te worden dat niet te stoppen lijkt. Volgende week nemen de JO15-1 het op tegen DIOZ. Hiermee eindigt de bekerpoule. Met als doel om ongeschonden de bekerpoule te winnen om daarna ook goed te starten in de competitie.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp