JO15-1 speelt KRAKER tegen RSV JO15-1 

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 speelt KRAKER tegen RSV JO15-1 

Na een paar weken geen wedstrijd te hebben gespeeld stond vandaag de belangrijke wedstrijd voor de koppositie op ons te wachten tegen RSV. Na een goede voorbereiding waren wij er klaar voor.  Helaas zonder publiek.  

Iedereen was scherp en we begonnen goed aan de wedstrijd. In de 11de minuut gaf Tycho een prachtige steekpass met links op Thijs tussen de centrale verdediger en de rechtsback. Thijs kon netjes afwerken. 1-0!  Een kwartier later kwam RSV met hun snelle spits terug in de wedstrijd. 1-1. Gelijk daarna kwamen we weer op voorsprong, na een schitterende dieptebal van Tobias scoorde Twan de 2-1! De wedstrijd bleef gelijkwaardig op en neer gaan. Wij vielen voornamelijk aan en RSV loerde op de counter met de snelle spits. Via een counteraanval na een corner van ons maakte RSV de 2-2, en stond het weer gelijk. Net voor de rust scoorde Twan de 3-2, Jorg had weer een goede actie over de rechterflank en gaf mooi voor die Twan overtuigend binnen schoot. Hierdoor gingen we met een goed gevoel de rust is. 

Tijdens de rust nog even een tactische bespreking, deze voorsprong mochten we niet meer weggeven!

Na een sterk begin van de 2de helft dribbelde Twan drie man uit en werd gevloerd op de rand van de 16. Jorg schoot een prachtige vrije trap binnen om het 4-2 te maken! RSV probeerde de aansluitingstreffer nog te maken maar wij wisten goed stand te houden. 

De scheidsrechter floot voor het einde van de wedstrijd en de fakkels konden aangestoken worden. 

De koppositie is weer voor ons! We zullen de komende de weken onze koppositie blijven verdedigen. 

Volgende week de uitwedstrijd tegen Steenbergen, waar we uiteraard onze koppositie met hand en tand zullen gaan verdedigen. 

Geschreven door Jari Gommers

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp