JO15-1 speelt eerste competitiewedstrijd tegen Seolto JO15-1

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 speelt eerste competitiewedstrijd tegen Seolto JO15-1

Nadat we vorige week zaterdag noodgedwongen een vriendschappelijke wedstrijd hadden gespeeld, spande het er even om of er genoeg spelers fit waren voor de eerste competitiewedstrijd. Gelukkig wel! Eindelijk konden we de strijd weer aangaan. 

Natuurlijk begonnen we fel en vol goede moed! We gingen meteen vol in de aanval en hadden al snel een corner te pakken, Thijs nam de corner en Tycho kon meteen profiteren 1-0! Al in de 3e minuut! Seolto liet het er niet bij zitten en maakten het ons niet gemakkelijk. In de 15e minuut vielen we opnieuw aan, Twan stuurde met een prachtige bal Nikola de diepte in. Die kwam 1 op 1 met de keeper te staan en schoot koelbloedig de bal binnen 2-0! Seolto ging strijdlustig verder, maar gelukkig hebben wij Cor! Hij hiel ons van de 2-1 en trapte een lange bal op Thijs. De bal werd veroverd en de spits van Seolto wist in de 20e minuut toch te scoren. Zo stond het met de rust 2-1. We beseften dat we er nog niet waren en zullen in de 2e helft alles moeten geven om de 3 punten te pakken. 

In de tweede helft bleef Seolto maar aanvallen en we hebben een paar keer geluk gehad dat de bal er net niet in ging. We hadden het zwaar, maar bleven doorvechten. Jorg en Twan probeerden meermaals door te breken maar helaas lukte het ons niet om te scoren. Dankzij een knap staaltje verdedigingswerk van onze kant wisten we de 2-1 vast te houden. Ook haalde Armin een belangrijke bal van de lijn. Iedereen blij en opgelucht toen het eindsignaal klonk. Wat was het spannend maar we hebben de 1e overwinning van de tweede seizoenshelft binnen. 

Volgende week wacht ons de uitwedstrijd tegen Hoeven. En natuurlijk zullen we er alles aan doen om ook deze wedstrijd te gaan winnen!

Geschreven door: Senna de Beer 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp