JO15-1 speelt een slechte wedstrijd tegen RFC JO15-1

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 speelt een slechte wedstrijd tegen RFC JO15-1

Vandaag stond de 5e competitiewedstrijd op het programma tegen RFC JO15-1. RFC stond op dat moment 4e in de competitie met 6 gespeelde wedstrijden. Volgens de scores speelde ze goed en hadden ze op een aantal plekken punten laten liggen. Een gewaagde tegenstander voor ons dus. Na de afgelopen 2 weken geen wedstrijd meer te hebben gespeeld hadden onze trainers nog voor een oefenwedstrijd tegen Bavel JO15-1 gezorgd. We speelden de wedstrijd goed, fel en iedereen zetten zich volop in om te winnen. In de oefenwedstrijd hadden we helaas verloren door een teruglegballetje van de spits. RFC JO15-1 was een goede club die goed meeliep bovenin de competitie. Ze hadden de afgelopen wedstrijden 4 keer gewonnen, 1 keer verloren en 2 keer gelijk gespeeld. We hadden dus een pittige tegenstander voor de boeg en we wilden daarom deze wedstrijd ook graag winnen. het doel was om vandaag te winnen en fel te starten zodat we erover heen konden klappen. Onze trainers vonden vandaag dat het doel ook vooral lag op de aanvallen en de loopacties voorin die we veel hadden geoefend op trainingen. Als we deze zouden winnen zouden we ook 15 punten uit 5 wedstrijden hebben gehad.

We startten de wedstrijden heel zwak. Er werd geen druk gezet op de man en het leek wel alsof we stonden te slapen. We kregen daardoor ook al meteen grote kansen tegen die iedere keer pas op het aller laatste moment werden onderschept. We speelden goede combinatiespellen maar door de zwakke ballen die we naar elkaar speelden werden die vaak snel onderschept. Aan het einde van de wedstrijd kon je ook wel zien wie er nog door vochten tot de laatste minuut en wie niet. We speelden te rustig, afwachtend en waren niet fel op de bal. In de 29e minuut werden we voor het niet fel zijn en op de bal zitten geboet. We schoten een lange bal naar voren op Nikola, de tegenstander kwam voor Nikola en gaf een lange bal op de spits die veel te makkelijk langs de verdediging liep en daaruit scoorde. In de 30e minuut werd een bal via de zijkant diep gegeven en de buitenspeler rende ook weer te makkelijk langs de verdediging en scoorde de 2-0. In de 35e minuut stapt Armin door en de spits van RFC rende achter hem langs. De 3 spitsen rende langs de andere verdediger en legde de bal breed op de andere spits om binnen te schuiven. 

In de 2e helft startten we wederom niet al te scherp maar scherper dan de eerste helft. In de 65e minuut scoorde RFC uit een schot die Cor te pakken kreeg, maar helaas viel de bal uit ze handen precies in de voeten van de tegenstander. In de 69e minuut scoorde RFC opnieuw uit een rebound. Ze schoten op goal maar een van de verdedigers blokte het schot af waardoor de bal opnieuw bij iemand anders in zijn voeten kwam. In de 70e minuut kregen we een penalty tegen en de tegenstander schoot links midden in het goal. Cor had de goede kant gekozen en raakte de bal nog aan alleen kon hij er net niet bij dat hij hem er uit kon halen. Gedurende wedstrijd bleven we toch nog wel kansen creëren en door strijden. Alleen kwamen er niet altijd voordelen uit. Jorg gaf een paar goede ballen van de ene kant van het veld naar de andere kant maar Nicola kon daar helaas niet altijd bij en dan ging de bal helaas uit en was de bal weer voor de tegenstander.

We begonnen erg moeizaam en startten daardoor de wedstrijd erg slecht. Het is terecht dat we hebben verloren maar het had alleen niet perse 6-0 hoeven eindigen. Wel jammer dat we niet al te fel waren waardoor we ons ware niveau niet konden laten zien. We hadden er meer uit kunnen halen waardoor de doelpunten die we tegen kregen er minder waren dan 6. Volgende week moeten we tegen TVC Breda JO15-1 waar we natuurlijk weer gaan strijden voor de winst en gaan proberen om deze nederlaag recht te zetten.

Geschreven door: Joeri Kuijstermans

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp