JO15-1 recht zijn rug in de tweede helft

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 recht zijn rug in de tweede helft

Nadat we VV Zundert en VV Wernhout hadden verslagen kregen we VVR thuis op bezoek. Aangezien VVR eerste klasse gaat spelen was dit een mooie krachtmeting voor ons. We waren voor het eerst als team compleet dus konden we meteen een teamfoto maken. De leiders hadden voor de teamfoto een opstelling gemaakt. Alle haartjes zaten goed en door middel van enkele instructies kon dit alleen maar een succes worden. Ondanks het voor iedereen duidelijk was dat de linker knie op de grond zou moeten kreeg Thijs het toch voor elkaar om in eerste instantie zijn rechterknie op de grond te zetten.;)

Het eerste fluitsignaal had geklonken en de wedstrijd begon. Al snel was te zien dat die blauw witte toch wel aardig konden ballen. Door een snelle uitbraak van VVR stonden we al snel met 0-1 achter. Zij voetbalden regelmatig onder onze druk vandaan. Ondanks dat we het lastig hadden de eerste helft kwamen we er via Jorg toch enkele keren goed uit. Helaas kregen we de 12e minuut al de 0-2 tegen.

VVR had een aantal goede kansen maar Cor hield ons op de been. Hij stond goed te keepen maar kon niet voorkomen dat in de 25e minuut de 0-3 binnenviel. Deze goal kwam door het feit dat de bal bleef hangen en er te weinig druk werd gezet aan onze kant. In de 33e minuut viel ook nog de 0-4.

De rust was een ideaal moment om de koppen bij elkaar te steken. Een paar kleine aanpassingen moesten er voor zorgen dat we de tweede helft meer druk op de bal zouden krijgen. Iedereen besefte dat we zeker niet kansloos zijn tegen VVR en daarom gingen we met frisse moed de tweede helft in.

Het fluitsignaal had weer geklonken en de tweede helft begon. Je kon al snel zien dat paar kleine aanpassingen qua druk zetten meteen resultaat opleverden. We kregen druk op de bal en VVR had veel moeite om onder deze druk vandaan te voetballen. Het stond bij ons de tweede helft veel beter. Joeri had een aantal mooie ingrepen en zelf begonnen we ook steeds beter te voetballen. We hadden zelfs wat pech in de tweede helft. Een schot op de lat van Tobias. Een dieptebal op Minke waar ze één op één met de keeper zou komen werd onterecht afgevlagd. De tweede helft was een stuk beter en we hebben laten zien dat we ons echt wel kunnen meten met VVR.

Mannen de tweede helft hebben jullie goed opgepakt, complimenten daarvoor. De eerste helft snel vergeten en dan pakken we volgende week thuis tegen DSE de eerste drie punten voor de competitie. En die beker? Die winnen we volgend jaar wel!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp