JO15-1 nog een overwinning verwijderd van kampioenschap

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 nog een overwinning verwijderd van kampioenschap

Afgelopen zaterdag moesten we thuis voetballen tegen Terheijden JO15-1. Na het gelijkspel van vorige week moesten we weer zien te winnen om 1e te blijven in de competitie.

De wedstrijd begon goed want in de 8e minuut gaf Cor een mooie lange bal op Twan nadat een corner tegen gemakkelijk gevangen kon worden. Twan combineerde goed met Thijs en dribbelde twee man uit en scoorde een mooi afstandsschot. In de 23e minuut kwam er een mooie goal van Nikola na een assist van Thijs. Nikola werd aangegooid door Thijs en draaiden mooi door en schoot schitterend raak in de verre hoek. De 2-0 was meer dan verdiend en daarmee was het rust.

Voor de tweede helft was het belangrijk dat we op zoek gingen naar nog meer doelpunten. In de 45 minuut speelden Jari een mooie steekpass tussen de verdedigers door naar Thijs en hij scoorde met een strakke streep in de verre hoek. We bleven aanzetten en Terheijden kwam slechts een keer van de eigen helft af. In de 50e minuut gaf Thijs zijn derde assist, en scoorde Jorg vanaf de linkerkant van de zestien met een mooie krul over de keeper. De eindstand was 4-0!!!!

We speelden goed en we waren de gehele wedstrijd geconcentreerd. Hierdoor speelden we snel en we verzwakten niet. Hierdoor hebben we helemaal geen kans weg gegeven en zelf heel veel kansen gecreƫerd.

Volgende week moeten we winnen want dan zijn we kampioen. Uit bij Zwaluwe/DHV zullen we er alles aan doen om het kampioenschap mee naar de Moer te nemen!

Geschreven door: Regis Daems

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp