JO15-1 komt NET te kort tegen Steenbergen

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 komt NET te kort tegen Steenbergen

Nadat we vorige week de KRAKER tegen RSV hadden gewonnen, wilden we vandaag met een van de laatste wedstrijden uit het seizoen de winstreeks uitbreiden tegen Steenbergen. Steenbergen stond sterk in het midden van de competitie, maar na 2 verloren wedstijden wilden zij de overwinning vandaag ook thuis houden. We konden dus een gewaagde tegenstander verwachten.

De eerste helft begon vandaag in de kou en mede daardoor startten we de wedstrijd wat zwakjes. Maar na een paar minuten hadden we ons goede spel weer te pakken. Na 12 minuten gooide Minke de bal prachtig in op Twan die Nikola aanspeelde rond de 16 meter. Na een mooie dribbelactie van Nikola was ie er dan, de 0-1  We creëerden veel kansen, maar helaas vloog niks erin. Achterin stond het sterk waardoor Steenbergen niet aan voetballen toe kwam. We speelden een overtuigende 1e helft en na het fluitsignaal konden we onze handen gaan opwarmen in de kleedkamer.

We gingen vol vertrouwen de tweede helft in, maar net als in de eerste helft startten we zwak. Steenbergen kreeg meer de bal en wij konden niet lekker in de wedstrijd komen. We creëerden een paar kansen, maar weer konden ze niet goed worden afgemaakt. We speelden met vlagen best redelijk tot dat in de 51e minuut de spits van Steenbergen na een diepe bal door het centrum 1 op 1 kon komen tegen Cor die er helaas net niet bij kon. Daar was helaas de 1-1. We wilden graag zelf nog een goal scoren waardoor we allemaal wat feller begonnen te spelen. Nadat Armin in de 57e minuut een gele kaart pakte stonden we nog maar met 10 man op het veld. Ondanks dat kwamen we er met 10 man nog goed doorheen omdat iedereen een stapje extra zetten. Achterin werd het zwaar en mede dankzij het harde werk van Cor kon het op 1 goal blijven waardoor we de wedstrijd eindigde met een gelijke stand van 1-1. Ondanks dat het team niet geheel tevreden was met een gelijke stand hebben we er wel heel hard voor gestreden.

We speelden vandaag de tweede helft niet op ons ware niveau. Ondanks dat staan we nog steeds gedeeltelijk 1e doordat RSV vandaag met 1-0 van Tholense Boys heeft gewonnen, maar wel met een wedstrijd minder. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Terheijden op het programma en na de tegenslag van vandaag gaan we daar koste wat kost weer voor de overwinning. Door de corona maatregelen is het nog onzeker hoe de competitie verder gaat verlopen. Hopelijk kunnen we dit seizoen nog met een mooi resultaat beëindigen.

Geschreven door: Armin van Eekelen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp