JO15-1 gaat goed de competitie in! 

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 gaat goed de competitie in! 

Afgelopen zaterdag speelden de JO15-1 een enorm goede wedstrijd tegen DSE. Het was de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen en die wilden we natuurlijk goed starten.

We begonnen de wedstrijd sterk en lieten meteen zien wie er voetballend beter waren. We kregen meteen veel schoten en kansen op goal en het was wachten op de eerste treffer vanuit onze kant. We kwamen in de eerste helft meteen 3-0 voor te staan. De 1-0 kwam van een doelpunt van Twan, na een assist van Sebas die een mooie diagonale pass kreeg van Thijs. De 2-0 volgde een minuut later na een vrije trap van Thijs. En weer een minuut later volgde nog een doelpunt van Thijs die de bal in zijn voeten gespeeld kreeg op de rand van de 16 door een DSE speler. Hij werkte vervolgens mooi af op goal. 

Na de rust gingen we er weer vol voor en maakten nog 3 extra doelpunten. Er werd meteen een mooie actie gemaakt waarin Thijs een pass gaf op Jorg, die een goede actie maakte langs de zijlijn en hem daarna strak voorgaf. Thijs kwam goed inlopen en kon hem mooi afwerken op het goal. Tien minuten later gaf Senna een mooie diepe bal op Jorg in de 16  die een mooi schot op goal had. De keeper had hem in eerste instantie maar Sebas maakte een mooie rebound van het schot van Jorg. Vlak voor tijd gaf Thijs een bal op Armin die er vervolgens eroverheen ging en hem terug legde op Thijs die hem schitterend afwerkte in de verre hoek. Hiermee was de eindstand 6-0!

Deze wedstrijd heeft de JO15-1 van de Moer op een mooie 2e plaats gezet in de competitie. Hun volgende doel zal zijn richting die eerste plaats te gaan. Daarvoor zal eerst volgende week van Zundert gewonnen moeten worden! Waar het op neerkomt is dat de JO15-1 afgelopen zaterdag een goede wedstrijd heeft weggezet en dat soort wedstrijden willen blijven doorzetten.  

Geschreven door: Jordy Schrauwen

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp