JO15-1 domineert de wedstrijd

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 domineert de wedstrijd

Vandaag stond er weer een competitiewedstrijd op het programma tegen DSE JO15-1. Na de verloren oefenwedstrijd van twee weken terug, moesten we het vandaag weer recht zetten om zo weer een winreeks op te bouwen. DSE heeft veel fysieke spelers en twee lange spitsen waar we voor uit moesten kijken. Als we vandaag zouden winnen, zouden we meteen een hoog op de ranglijst staan

We begonnen de eerste helft overtuigend en dominant aan de bal waardoor DSE niet lekker in de wedstrijd kon komen. Verdedigend stonden we sterk waardoor DSE geen grote kansen gekregen heeft. Wij speelden goed over waardoor we in de 28e minuut een doeltrap van DSE opvingen. Thomas speelde Senna aan die hem vervolgens doorspeelde op Sebas die hem mooi binnen werkte en ons aan een 1-0 voorsprong bracht. We kregen nog wat kansen voor de 2-0 maar die gingen er niet in.

De tweede helft begonnen we heel scherp waardoor DSE helemaal weggespeeld werd. Ook de tweede helft stond de verdediging sterk en kreeg DSE niet veel kansen. Ondanks DSE een heel fysiek team is wonnen we veel duels. Omdat we zoveel duels wonnen kreeg Senna de bal aangespeeld die hem direct op Tycho legde. Tycho dribbelde in en schoot op goal. Het eerste schot werd geblokt door de verdediger, waardoor Tycho weer in balbezit kwam en over de keeper heen schoot. Hierdoor kwamen wij op een 2-0 voorsprong. De laatste minuten verslapte we een beetje, maar toch werd DSE niet echt gevaarlijk.

We hebben vandaag een mooie wedstijd neergezet met een goed resultaat.  De overwinning was dus ook meer dan terecht. Volgende week staat er een uitwedstrijd tegen RSV op het programma die gewonnen moet worden om de winreeks door te zetten.

Geschreven door: Jordy Schrauwen

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp