JO15-1 boekt ruime zege tegen Unitas’30 JO15-3 

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 boekt ruime zege tegen Unitas’30 JO15-3 

Vandaag stond de uitwedstrijd tegen Unitas’30 JO15-3 op het programma. Na het gelijkspel van vorige week moesten we hard aan de bak om te winnen. Unitas’30 staat 7de maar dat betekent niet dat we ze moeten onderschatten. Als we vandaag winnen kunnen we volgende week het tegen Boeimeer beslissen voor het kampioenschap.

We startten sterk en waren de betere ploeg. We wonnen veel duels en waren scherper. We kregen een paar kansen maar die gingen er helaas niet in. We hadden veel de bal en konden goeie combinaties op het middenveld maken. We waren sterken en zetten goed druk. De spitsen maakte goeie loopacties maar er kwam helaas geen goal. In de 17de minuut viel dan toch de 0-1. De corner werd genomen en de bal bleef hangen rond de 16. Chiel schoot maar het schot werd geblokt. De bal kwam bij Regis terecht en hij werkte de bal binnen. We kregen veel zelfvertrouwen en in de 26ste minuut werd het 0-2 gescoord. De bal werd bij Sebas ingespeeld en hij draaide goed door. Senna maakte een mooie loopactie en Sebas gaf de bal aan Senna mee en hij werkte de bal binnen. Daarna werd Senna voor de 16 onderuit gehaald in de 30ste  minuut. Het was een perfecte plek voor een vrije trap. Jorg ging achter bal staan en schoot hem mooi binnen, 0-3

In de tweede helft begonnen we iets minder sterk maar door een mooie actie aan de rechterflank met een mooie voorzet van Jorg, werkte Senna de bal binnen voor 0-4. We waren niet scherp daarna, we dachten dat we er al waren. Unitas’30 nam een korte corner. Ze schoten van de 16, Cor had hem in eerste instantie maar de rebound ging erin, 1-4. We wisten dat we het niet moesten weggeven. In de 47ste minuut werd de 1-5 gemaakt door Jorg na een schitterden diepte bal van Tycho. Jorg nam de bal aan en speelde de keeper uit en schoot hem in leeg doel binnen. Daarna werden we weer scherper en in de 50ste minuut won Senna het kopduel. Sebas speelde Jorg aan op de 16 en schoot hem binnen in de verre hoek, 1-6. Daarna zakten we een beetje af en in de 69ste minuut kreeg Unitas’30 een corner en de bal bleef hangen rond onze 16 en word binnen geschoten door Unitas’30, 2-6.Vlak na deze goal was het eindsignaal.

Het spel vandaag was goed en verzorgd waardoor we op het middenveld de bal goed rond kon gaan. We hadden veel de bal en hadden veel kansen. We wonnen veel duels en waren eerder bij de bal. De overwinning was vandaag ook meer dan terecht. Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd tegen Boeimeer op het programma. Ze staan 5de maar we moeten ze niet onderschatten. We willen natuurlijk winnen om het kampioenschap te winnen.

Geschreven door: Jari Gommers

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp