JO15-1 boekt ruime zege tegen Gloria

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 boekt ruime zege tegen Gloria

Vandaag stond er weer een competitiewedstrijd op het programma. Uit tegen Gloria. Na de grote overwinning tegen Jeka wilden we de onverslagen reeks doorzetten. Gloria stond 7de met 3 punten.

We begonnen de wedstrijd gelijk fel, de combinaties waren goed en we hadden veel kansen maar we schoten veel naast en over. Maar in de 17de minuut scoorde Twan de eerste goal die na een combinatie met Minke voorbij de verdediging ging en zijn eerste goal maakte. De combinaties bleven goed en we speelden bijna alleen maar op hun helft en Gloria kwam bijna nooit aan de bal. In de 31ste minuut scoorde Bas de 2-0. Door een slechte aanname van Gloria pakte Tobias de bal op en stoomde op en passte hij Bas aan die de bal in de linkerhoek schoot. In de 33ste minuut scoorde Twan de 3-0 door een opgevangen bal van Cas, die een mooie bal op Twan gaf en die uiteindelijk goed afwerkte.

De tweede helft ging van start en in de 50ste minuut scoorde Juul vanuit een voorzet van Cas. De bal bleef hangen in de zestien, waarna Juul de bal met een goede kap beweging overtuigend binnen schoot, 4-0. In de 59ste minuut scoorde Max door een mooie lage corner van Thijs goed binnen te lopen bij de tweede paal. En een minuut later was het weer raak. Ibi stuurde Bas diep die vervolgens een lage voorzet op Twan gaf, die hem mooi binnen werkte. Dit was alweer zijn derde van de wedstrijd! Het staat nu al 6-0 en Gloria kwam bijna niet meer aan de bal. Af en toe kwamen er wel eens wat lange ballen maar dan had de verdediging de bal goed weg gewerkt. In de 63ste minuut gaf Bas een mooie bal op Ibi die de verdediger helemaal in het bos had gestuurd en daarna overtuigend de bal met links in de goal schoot. Hiermee was ook deze wedstrijd met met een ruime uitslag gewonnen.

Het spel dat JO15-1 vandaag heeft gespeeld was heel goed met veel mooie en goede combinaties van de aanvallers waardoor Gloria bijna niet aan de bal wam. De overwinning van vandaag is weer een mooie overwinning en zeker verdient. Volgende week staat er een bekerwedstrijd op het programma tegen NSV. We willen natuurlijk door gaan in de beker dus moeten we volgende week de wedstrijd tegen NSV winnen.

Geschreven door Tobias van Wijk

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp