JO15-1 boekt lekkere overwinning op Hoeven JO15-1.

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 boekt lekkere overwinning op Hoeven JO15-1.

Vandaag stond onze laatste beker wedstijd op het programma tegen hoeven JO15-1. Nadat we vorige week een goede overwinning hadden behaald tegen DSE moesten we dat vandaag weer doen. Hoeven stond 3e in de beker en om onze 2e plaats te behouden moest er dus gewonnen worden.

We startten de wedstrijd fel en zaten kort op de man waardoor we meteen de betere ploeg met de kansen waren. In balbezit combineerden we ook goed waardoor we kansen kregen. In de 14e minuut creëerden we een mooi aanval. Regis hield het veld goed breed en speelde Jorg diep de hoek in, Jorg speelde de bal hoog voor richting de tweede paal en thomas kopte hem mooi binnen 1-0! We bleven goed druk zetten waardoor we nog een aantal kansjes kregen en ook kregen we een paar gevaarlijke corners. In de 33e minuut werd Senna vastgehouden in het zestien meter gebied en kreeg een penalty. Jorg ging achter de bal staan alleen de keeper pakte hem goed. Zo gingen we de rust in met een 1-0 voorsprong. 

Na de rust pakte we goed door en bleven we goed druk zetten. Ook bleven we goede kansen creëren met Jorg die een paar keer op snelheid langs de verdediging kwam met een mooi schot. Wanneer we even verzwakten kwam Hoeven er een keer mooi uit met een bal op de paal, maar verder creëerden ze eigenlijk geen kansen doordat we verdedigend goed stonden. In de 67e minuut trapte Jorg een corner en de bal bleef hangen. Thomas speelde Senna aan en die schoot de bal in de verre hoek raak voor de 2-0! Een paar minuten daarna werd het bijna 3-0 met Sebas die de bal net overschoot. De eindstand bleef dus 2-0. 

Een mooie overwinning, waarin er goed verdedigd werd en ook met vlagen goed gecombineerd werd. Zo hebben we de laatste bekerwedstrijd goed afgesloten met een overwinning, waardoor we waarschijnlijk 2e eindigen in de beker. Nu we de eerste fase af hebben gesloten gaan we door naar de competitie. Het programma is nog niet bekend maar we gaan in ieder geval goed trainen om die eerste 3 punten daar te pakken!

Geschreven door: Senna de Beer
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp