JO15-1 boekt enorm ruime zege tegen Jeka

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 boekt enorm ruime zege tegen Jeka

Vandaag stond weer een competitiewedstrijd op het programma, dit keer was het Jeka. Na de goede resultaten van voorgaande weken wilden we de reeks doorzetten. Jeka stond onderaan met 0 punten uit twee wedstrijden, dus moesten wij deze wedstrijd over de streep trekken.

We begonnen de wedstrijd een beetje slordig. Dit werd gelukkig snel opgepakt en verbeterd. In de tweede minuut werd een corner van Cas goed verlengd door Juul, waarna de bal vervolgens via een Jeka been in het eigen goal verdween. We bleven goed combineren, waardoor we de hele tijd op hun helft speelden. In de 7de minuut kreeg Tobias de bal op eigen helft en ging hij het zelf maar proberen. Hij rende overal langs en gaf bij de achterlijn mooi voor waardoor Twan met een kopbal de 2-0 kon maken. We bleven acties maken, maar verder bleven doelpunten nog even uit. Maar we bleven gaan en in de 15de minuut werd er een mooie bal van Nikola op Twan gespeeld, waarna Twan met een schitterend afstandsschot de 3-0 kon afmaken. Na de 3-0 kregen hun weer de aftrap waar we gelijk kort op zaten, waardoor we 1 minuut later Bas de diepte in konden sturen. Die maakte een goede actie en gaf vervolgens voor, Twan kon hem erin schieten om de 4-0 te maken. We zaten nog steeds kort en wilden nog meer doelpunten maken en dat bleek uit de goede actie van Bas, die hem terug legden op Cas, die hem mooi in de verre hoek schoot om de 5-0 op het scorebord te zetten. Opeens gingen we iets slordiger spelen waardoor het langer duurde voor een goal, maar we bleven doorgaan om ons doelsaldo hoog te houden. In de 26ste minuut maakte Juul een schitterende actie, hij versnelde goed en daarmee dribbelde hij zijn tegenstander compleet voorbij. Hij kwam in de zestien, maar legde de bal als echte teamspeler breed op Twan, die zijn derde van de wedstrijd kon maken en daarmee de 6-0. De rust was bijna in zicht maar wij probeerde toch nog een doelpunt te maken. In de 33ste minuut speelde Jorg een schitterende diepe bal door het centrum van Jeka, waardoor Juul koelbloedig kon afwerken in de 1-op 1. We bleven doorgaan en in de 34ste minuut maakten we de 8-0, ditmaal legde Twan breed op Juul.

We waren in de tweede helft nog enorm gretig en probeerde nog veel meer goals te maken. Zeker door de uitdagende uitspraak van onze rechtsback die wat aan zijn uiterlijk zou doen als als we 15-0 zouden winnen. We startten de tweede helft en het duurde heel even voordat we er weer helemaal lekker in zaten. Maar in de 40ste minuut gaf Cas een mooie assist op Juul die hem als echte spits goed hard in de verre hoek schoot, 9-0. Toen zakte we een beetje af en kregen we kansen die we niet afmaakten. Toen ging Bas voor een actie maar werd in de 16 neergehaald, waardoor wij een penalty kregen. Max die voorafgaand aangaf weer eens te gaan scoren, mocht de penalty nemen. Hij schoot met veel overtuiging de bal tegen de touwen waardoor het 10-0 was. We wisten dat er nog veel meer in zat en dat bleek uit de mooie snelle loopactie van Cas, die vervolgens met een mooi afstandsschot de 11-0 maakte. En er bleven maar doelpunten vallen, ook Cas maakten zijn hattrick na een mooie combinatie met Bas die vervolgens een mooie lage voorzet gaf en Cas die hem erin schoot voor 12-0. Na de 12-0 zakten we een klein beetje in waardoor het 10 minuten duurde voor er weer een doelpunt viel. Deze keer, rond de 60ste minuut, vielen er veel doelpunten. De 13-0 was een mooie pass tussendoor op Bas, die overtuigd afwerkten. En we bleven door met acties maken zo ook in de 62ste minuut. Juul maakte een mooie dribbel in een hele kleine ruimte tegen veel tegenstanders en kon met links op doel schieten. De keeper keerde dit schot nog, maar de bal kwam terug en daar stond Twan die hem overtuigd afwerkte, 14-0. En gelijk bij de aftrap zaten we weer kort, waardoor Cas een mooie bal gaf op Juul, die met een goede aanname in de zestien kwam en hard in het doel schoot. Zijn schot was niet te weerhouden voor de keeper, die niet bij de bal kon. 15-0!!!

We hadden vandaag goed gespeeld. Met 15 doelpunten hebben we laten zien dat we veel kunnen scoren. We gaan er volgende week weer voor tegen Gloria, die staan 7de en dat zal weer een mooie pot worden.

Geschreven door: Chavez Top

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp