JO15-1 boekt een grote overwinning tegen Hoeven JO15-1

U bevindt zich hier:
/ JO15-1 boekt een grote overwinning tegen Hoeven JO15-1
Vandaag stond er weer een competitiewedstrijd op het programma tegen v.v. Hoeven. Na het resultaat tegen VVR wilden we onze zegereeks natuurlijk doorzetten. Hoeven was geen onbekende tegenstander voor ons en ze stonden 3de in de competitie. Als we vandaag zouden winnen bleven we met 3 punten voorsprong op iedereen bovenaan staan.

We begonnen de wedstrijd wat zwak maar naar mate de tijd vorderde werden we steeds beter. In de aanval hadden we veel grote kansen gekregen doordat Jorg vaak uitbrak. Op het middenveld moesten we nog wennen aan hun grote leenspeler. Eind eerste helft brak een van de middenvelders van Hoeven door en schoot op goal, maar Cor hield de bal met een geweldige redding tegen.

De tweede helft begonnen we net als de eerste helft wat zwak. Hoeven had dreiging voor de goal, maar er gingen er geen in. In de 54e minuut ging de bal vanuit het middenveld naar Sebas die
opende op Regis aan de rechterkant. Regis schoot de bal op wonderbaarlijke manier over de keeper in het goal. De stand was 0-1 voor Moerse boys. Door deze goal werden we gelijk aangezet en gingen we steeds beter voetballen en meer combineren. De 0-2 viel in de 60e minuut toen Sebas de bal voor het goal kreeg en naar links speelde. Links van hem stond Rami die op open goal kon scoren. In de extra tijd werd de 0-3 gemaakt doordat Tycho de bal diep op Sebas speelde, maar de bal kwam in Regis zijn voeten die hem in de linkerhoek schoot.
We hebben vandaag een prima wedstrijd gespeeld met een goed resultaat, ook al begonnen we wat zwak was het een zeer verdiende overwinning doordat we goed samen hebben gewerkt. Volgende week staat de thuiswedstrijd tegen Internos JO15-1 op het progamma die we zeker willen winnen om onze koppositie te behouden.
Geschreven door: Mees Vermeulen
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp