JO14-1 herpakt zich en legt prima wedstrijd op de mat

U bevindt zich hier:
/ JO14-1 herpakt zich en legt prima wedstrijd op de mat

De afgelopen weken had JO14-1 wat moeite om weer in de juiste flow te komen. Het liep niet zo lekker, veel blessures (vaak vanwege gym of groeipijnen), het zat allemaal niet mee. Afgelopen week kwam langzaam weer iedereen terug en zijn we weer bijna compleet. Hier en daar zijn wat gesprekken gevoerd om de neuzen dezelfde kant weer op te krijgen.

Zaterdag moest het dan maar gebeuren tegen Were DI waar we in fase 1 en 2 van verloren hadden en gelijk gespeeld. Een makkie zou het dus zeker niet worden. Het vertrouwen was er echter weer wel.

We begonnen al direct sterk aan de wedstrijd, met een iets andere invullen met K:4+4+2 (vlak middenveld) en merk Jurre en Wesley als blok op het middenveld centraal, hadden we meteen grip op de tegenstander. Op 10 minuten na waarin we minder de druk op zetten waren we duidelijk de betere, alleen moest ie wel een keer vallen. Die viel na 30 minuten door afvallende bal die Kuba goed binnenwerkte. Goed gevoel de rust in. (1-0)

In de rust bespraken we waarom we de controle even kwijt waren, en de tweede helft waren we direct effectief middel Robert die vakkundig afwerkte, (2-0) heerlijk om zo te starten. Were Di kwam er met fases nog god uit maar de verdediging met Jorg in de goal, Tijs en Remey aan de zijkanten en Raf/Stef centraal wilde vandaag geen doelpunt tegen krijgen en hielden knap stand. Dat uiteindelijk de (3-0) op het bord kwam via voorzet van Kuba die door eigen spelen van Were Di in getikt werd (anders had Sebas hem gemaakt) was eigenlijk wel zoals de krachten waren verdeeld. Zeker geen walk-over maar die komen we niet snel in deze klasse tegen, maar een welverdiende overwinning, en de flow is hopelijk weer helemaal terug.

Volgende week uit naar Dongen JO14-1 pittige tegenstander, maar met deze instelling niet onmogelijk.

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp