JO13-2 tegen RKVV Roosendaal JO13-5 (0-2)

U bevindt zich hier:
/ JO13-2 tegen RKVV Roosendaal JO13-5 (0-2)

Maandag 7 september 2020 Moerse Boys JO13-2 tegen RKVV Roosendaal JO13-5

Helaas was de aanleg van kunstgrasveld nog niet klaar en is er dit jaar geen bloemencorso in Zundert. Daarom is deze wedstrijd verzet naar Corsomaandag 7 september.

Als aanvoerder mag ik een stukje schrijven over de wedstrijd.

In de eerste helft krijgt de tegenstanders veel kansen. Maar we kregen ook zelf een paar mooie kansen. Met een mooie aanval van Tys en een schot op goal van Milan. Later had Tys ook een mooi schot op de goal, maar helaas de keeper kaatste de bal weg. Mees kreeg zijn bal op zijn voet, maar helaas geen goal. Onze keeper Jorg en de verdediging hebben goed gewerkt. We gingen met 0-0 de rust in.

We beginnen goed aan de tweede helft. De tegenstander krijgt weer een paar mooie kansen. Na vele reddingen van Jorg scoort de tegenstander. Het is 0-1.

Ot loopt met de bal weg. Hij schiet op goal, maar de keeper kaatst de bal weg. Tys was meegelopen en schiet nogmaals. Helaas, het was een mooie kans.

De tegenstander heeft de bal, gaat richting de goal, maar wordt onderuit gehaald. Er wordt een penalty gegeven. Het is dan 0-2.  Later volgt krijgen de tegenstanders nog een penalty. Gelukkig schieten ze deze op de paal.

Moerse Boys krijgen nog enkele kansen vanuit de corner.

Het was begin tweede helft af en toe wel kluitjesvoetbal. Maar daarna ging het beter. We moeten het veld beter gaan gebruiken.

Uiteindelijk hebben we met 0-2 verloren. Jammer, maar het was een leuke wedstrijd.

Groetjes,

Fedde

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp