Jo13-1 verliest maar doet tot laatste minuut mee om de punten

U bevindt zich hier:
/ Jo13-1 verliest maar doet tot laatste minuut mee om de punten

De tweede wedstrijd stond op het programma tegen Virtus. Sterke fysieke ploeg, die al gelet op de uitslagen een van de favorieten is voor de eerste plaats in deze competitie. Een heerlijk zonnetje, nat veld, en weer veel meegereisde supporters zorgden voor prima sfeer voor een mooie pot.

We starten vrij goed maar hadden wat moeite met de rechtsbuiten/rechtermiddenvelder die steeds gevaarlijk door kwam. Daar kwam na 10 minuten dan ook de 1-0 voor Virtus uit, en er was weinig op af te dingen. Niet getreurd we hebben een team die normaliter erg veerkrachtig is en zich niet zo maar uit het veld laat slaan. Het spelbeeld bleef daarna gelijkwaardig met over en weer wat kansen waarin beiden mogelijkheden kregen om te scoren.

Voor rust kregen we een corner, iets waar we door goede afspraken een sterk wapen van hebben gemaakt. Raf stond goed opgesteld bij de afvallende bal en twijfelde niet. Vol op de wreef vloog de bal in de linker hoek, de keeper was kansloos op deze uithaal.

Rust! Alles nog in eigen hand.

Na de rust beetje zelfde beeld, rommelig omdat beide partijen elkaar geen tijd gunden om rustig op te bouwen. Toch was het weer Virtus die effectiever bleek in de afronding, 2-1. Moers Boys zetten aan maar tot hele grote kansen leidde het niet. Al had Ibi bij een goede uitbraak de gelijkmaker op zijn schoen toen hij hard en laag inschoot. De keeper stond goed en maakte deze kans onschadelijk. In de laatste minuten probeerden we nog wat te forceren en gingen nog aanvallende spelen. Daar volgde in de laatste minuut de 3-1 uit, en was de wedstrijd gespeeld.

Weer een prima pot van de mannen, leren in het kwadraat!

Wie niet tegen verlies kan, kan ook niet winnen!

Na even korte teleurstelling bij de mannen ging het vizier al weer snelle naar de volgende wedstrijd, de derby in de Akkermolen tegen VVR. Op veel manieren een bijzondere wedstrijd voor ons, waarbij de mannen motiveren niet nodig zal zijn.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp