JO13-1 maakt sprong in de stand en in zee

U bevindt zich hier:
/ JO13-1 maakt sprong in de stand en in zee

Moerse Boys JO13-1 sluit seizoen sterk af

Zaterdag stond de laatste competitie wedstrijd af. De verschillen tussen de nummer 7 tot en met 12 zijn dermate klein dat er nog genoeg te winnen was. Los van het goede gevoel dat we aan deze dag over wilden houden.

Met een aangepast spelsysteem, waar de spelers zichtbaar even aan moesten wennen, kwamen we wat moeizaam uit de startblokken. ASWH JO13 wat sterker en scoorden dan ook terecht de 1-0. We merkten echter dat het nieuwe systeem steeds beter gespeeld werd, de ruimte werd gevonden, en de tegenstander werd achteruit gedrukt. Laatste 10 minuten waren zeker voor ons, en meerdere grote kansen bleven onbenut, tot de laatste minuut van de 1e helft Ibi, in prima positie werd gebracht en sterk afrondde. 1-1 en met een goed gevoel de rust in.

In de rust bespraken we wat er goed ging en nog beter kon. De mannen waren gretig om met een goed resultaat naar huis te gaan. De tweede helft was echt voor ons, veel kansen, en we kwamen verdiend op voorspong door geplaatste bal van Daan, en mooie combinatie zorgde voor de 3-1 winst. Waren zelfs kansen voor meer doelpunten, maar iedereen was uitzinnig met het vertoonde spel en de punten. Daardoor lijkt de 8e plek voor ons een prima eindklassering, al hadden we nog best wat hoger kunnen staan als we iets effectiever waren geweest dit seizoen met afronding. Het forza Moerse Boys klonk weer luid in de kleedkamer.

Daarna allemaal de auto in richting de Bouwersdam om op strand nog wat te voetballen, surfen en de duinen onveilig te maken. Zelfs een duik in het frisse water stond op het programma.

Om 16:30 uur, moe maar tevreden terug naar Zundert, om de 3 punten af te geven.

Wat een heerlijk groep hebben we dit jaar weer mogen begeleiden, top!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp