JO13-1 houdt goede vorm vast

U bevindt zich hier:
/ JO13-1 houdt goede vorm vast

Zaterdag 22 oktober stond wederom een vriendschappelijke wedstrijd op het programma. JEKA 13-2 kwam op bezoek, een sterke tegenstander werd verwacht en bleek ook zo. Wij misten met Jurre, Dirk en Jens, belangrijke krachten, maar kregen de gewenste hulp van JO13-3 die vrij waren. Sebas en Sef zouden bij ons aansluiten. (Dank je wel Reg)

De eerste helft was het wat rommelig en onrustig, niet in de laatste plaats omdat de tegenstander ons niet heel veel ruimte gunde. Toch was het Moerse Boys die de 1-0 kon maken door goed zetten van Daan. Over en weer waren er kansen op meer maar de verdedigers waren aan beide kanten vaak de baas. De rust stand 1-0 voor Moerse Boys was niet onverdiend maar de verschillen waren niet erg groot.

De tweede helft kwamen Sebas en Sef in het veld. Dit resulteerde al snel in een 2-0 stand, doordat Sebas op de juiste plaats stond en zich niet bedacht, en schoot hoog in het doel binnen. JEKA was echter zeker nog niet verslagen en zette extra aan. 2x via hun rechterkant combineerden ze sterk en maakte ze 1 tegen 1 voor de keeper knap af. Stand 2-2 weer in balans.

Het leek even de eindstand te zijn maar door prima samenstel van 3 jonkies, Kes, Sef en Jonanthan, zorgde Sef voor het beslissende tikkie voor de goal en de 3-2 voorsprong was daar. Deze knock-out kwam JEKA niet meer te boven.

Heerlijke spectaculaire pot, hard werken en gezonde strijd van 2 kanten, als je dan uiteindelijk deze winnend kunt afsluiten dan kunnen alleen maar tevreden de herfstvakantie ingaan.

PS: Prima leiding van de scheidsrechter gezien! Voelde wedstrijd goed aan.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp