JO10-1 strooit met doelpunten

U bevindt zich hier:
/ JO10-1 strooit met doelpunten

Vol verwachting klopte ons hart.

Terwijl Sinterklaas druk is in zijn laatste weekend in Nederland, waren wij druk met de belangrijkste bijzaak. We mochten aantreden tegen Unitas, een wederzien met een opponent uit onze eerste competitie. Toen mochten we blij zijn met een 10-3 overwinning, maar natuurlijk wilden we zien of we progressie gemaakt hadden. En of we ├╝berhaupt zouden winnen natuurlijk, want het balletje kan raar rollen.

Daar waar Sinterklaas bezig was met de pakjes, was het Moerse Boys die doelpunten moest bezorgen. En onze spelers lieten al snel zien dat ze uitermate goed waren in die taak. Er was vroeg in de wedstrijd een eerste corner, die werd snel genomen en Jop kon direct voor de voorsprong zorgen. Een voortvarende start. Gedisciplineerd werd er aangevallen. Toch was het Unitas die gelijk wist te komen. Een vrije trap van grote afstand werd gepromoveerd tot doelpunt. Onze oranje-witten lieten zich niet van de wijs brengen. Een verdediger van Unitas wilde de bal naar voren werken, maar schoot tegen een eigen speler. Yehya was attent, pikte de bal op en zorgde ervoor dat we weer op voorsprong kwamen. Jop schoot even later ons derde doelpunt binnen. Dat beviel hem goed, dus maakte hij ook ons vierde en vijfde doelpunt. Daarna bracht Yehya met zijn treffer de 6-1 ruststand op het scorebord.

Unitas wilde in de tweede helft wat terugdoen en dat deden ze ook. Er werd toegestaan dat ze hun tweede konden maken. De scherpte moest weer terug bij Moerse Boys. En die kwam ook terug en hoe! Yehya scoorde nummer zeven en ook nummer acht. Daarna was het Thijs, onze vrije trappen specialist, die de bal weer fraai in de bovenhoek schoot. Jop en Yehya gingen verder om te kijken wie de meeste goals kon maken. Jop scoorde zijn vijfde en even later had Yehya ook zijn vijfde treffer te pakken. Het was Lynn die voor het slotakkoord zorgde en de twaalfde treffer in de korte hoek binnen schoot.

Na het laatste fluitsignaal was de sfeer opperbest. De progressie was daar. Een fraaie 12-2 overwinning liet onze harten sneller kloppen. Met dat goede gevoel mogen we nu even genieten van een periode van rust. Even geen wedstrijden en dan kunnen we ons weer goed opladen voor de nieuwe derde competitie.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp