JMO11-2 : Winst na strafschoppen!

U bevindt zich hier:
/ JMO11-2 : Winst na strafschoppen!

Het is al even geleden dat we een verslag hebben geplaatst. Soms is het beter om niet meer in de media te verschijnen en om onder de radar te blijven. De mensen die weer verder gaan met hun leven, nieuw nieuws waar de focus naar toe gaat en waarmee de verliespartijen tegen Internos (6-1) en DSE (6-2) naar de achtergrond verdwijnen. We hebben de derde fase achter ons gelaten. Vol goede moed stonden we klaar voor de eerste wedstrijd van de vierde fase.

Beek Vooruit kwam op bezoek op ons mooie sportpark. We hadden zelf de blauwe tenues weer uit de kast getrokken, de shirts die ons eerder succes hebben gebracht.

Ze hielpen weer! Moerse Boys ging voortvarend van start. Lekker in de aanval, met de druk naar voren voetballend. Helaas voor ons probeerde Beek Vooruit hetzelfde te doen en boekten ze in het begin het beste resultaat. We keken tegen een 0-1 achterstand aan. Die stand werd nog in de eerste helft rechtgetrokken. Na een aanval van onze helden kon Beek Vooruit de bal maar half weg krijgen, precies voor de voeten van Tiessjjjjjjjj. Hij twijfelde geen moment, zag de keeper voor de goal staan en met een bekeken schot zoefde de bal over de keeper de goal in. Zo was de stand in evenwicht in de rust. De tweede helft bleek haas een kopie te zijn van de eerste. Uit een corner kwam Beek Vooruit op voorsprong. Moerse Boys ging in de achtervolging. Met regelmaat stonden de leiders al met de handen al in de lucht om ze vervolgens op hun hoofden te laten zakken en daar de haren eruit te trekken. Weer net niet! Hoe kon die bal er niet in gaan?

Weer was er een scrimmage, weer net niet, bal weg, keeper, bal weer weg, voor de voeten van Tiessjjjjj, een schot, ongeloof, een net bewoog, maar….?

Jaaaa!!!! Hij bleek te zitten. De 2-2 was daar. Het stond weer gelijk. Moerse Boys trok nog vol in de aanval om binnen de reguliere speeltijd de overwinning te kunnen behalen. Helaas klonk het eindsignaal.

Er moesten pingels genomen worden om een winnaar aan te wijzen. De tactiek van Moerse Boys om daarbij twee keepers te gebruiken gaf de doorslag. Al snel werd het duidelijk, Moerse Boys wint hier na strafschoppen!

Een uitstekend begin van fase 4. Dat belooft nog veel en we vertrouwen er op dat het publiek ons team massaal zal ondersteunen richting het einde van het seizoen!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp