Jeugdtraining minipupillen gestart!

U bevindt zich hier:
/ Jeugdtraining minipupillen gestart!

Nadat de oudere jeugd reeds hun eerste training achter de rug had, was het vandaag de beurt aan onze jongste talenten.

Net voor 15.00u stonden de eerste mini-pupillen al klaar om sinds lange tijd de velden te betreden. Onder grote hilariteit werden de handen ontsmet en werd er afscheid genomen van de vaders en moeders. Binnen enkele seconden veranderden onze de mini pupillen in grote stoere jongens en meiden die zonder hun ouders de eerste training ondergingen. En wat was het weer gezellig. De trainers hadden diverse leuke oefeningen uitgezet die men in kleine groepjes uitvoerden. Ook de nieuwe gezichten genoten zichtbaar van hun eerste echte training.

Wat later was het de beurt aan de iets oudere jongere jeugd. Nadat men elkaar vol enthousiasme had begroet, begon ook voor hen weer het mooiste spelletje ter wereld. Na een uurtje alles gegeven te hebben was het tijd om naar huis te gaan. Wij vonden het erg leuk dat jullie er allemaal weer waren.

We hopen jullie volgende week weer terug te zien en zoals jullie weten mag je dan allemaal je vriendjes en vriendinnetjes meenemen. Laat dit ons dan wel even weten. Tot volgende week.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp