Jeugdafdeling Moerse Boys maakt Scoren voor je Club tot groot succes

U bevindt zich hier:
/ Jeugdafdeling Moerse Boys maakt Scoren voor je Club tot groot succes

De jeugdleden van Moerse Boys hebben – ondanks de beperkingen van de Coronapandemie – de actie Scoren voor je Club tot een ongekend succes gemaakt. In drie maanden tijd verkochten de jonge leden honderden loten, wat onze vereniging een geldbedrag van € 2.630 heeft opgeleverd. Een fantastisch bedrag! Enkele fanatieke lotenverkopers vielen in de prijzen.

De jeugdleden die een volle kaart aan loten verkochten, kwamen in aanmerking voor een prijs. Maar liefst 42 kinderen slaagden in die opzet. Onder deze fanatieke verkopers werden een drietal prijzen verloot. Uiteindelijk vielen Jop van Rijen, Joep van Hasselt en Thijn Koetsenruijter in de prijzen, waarbij Thijn aan de haal ging met de hoofdprijs, een gesigneerd shirt van NAC Breda. Ook het jeugdteam met de meest verkochte loten viel in de prijzen. De jongens van JO7-1 mogen brachten de meeste loten aan de man en mogen ieder een verrassingspakket tegemoet zien, samengesteld door de Supportersvereniging van Moerse Boys.

Trots!
De vereniging Moerse Boys kan niet vaak genoeg benadrukken hoe blij het is met de tomeloze inzet van onze jeugdleden, zeker in deze bizarre tijden, waarin de bal veel te weinig rolt en het plezier van het samen voetballen een tijdlang gemist moest worden. Dat zelfs onze jongste leden hun beste beentje voor zetten, maakt ontzettend trots. Het tekent de samenhang en betrokkenheid binnen de vereniging, van jong tot oud. Uiteraard gaat het (jeugd)bestuur zijn uiterste best doen om de geweldige opbrengst nuttig te besteden, zodat onze jeugdafdeling daar profijt van heeft.

Op naar een ‘normaal’ voetbalseizoen 2020-2021. Fijne zomervakantie allen!

Prijswinnaars lotenverkopers
1e prijs: Gesigneerd shirt van NAC Breda – Thijn Koetsenruijter
2e prijs: Twee bioscoopbonnen – Joep van Hasselt
3e prijs: Consumptiebonnen t.w.v. € 10 voor de kantine van Moerse Boys – Jop van Rijen

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp