Jeugdactiviteiten Jubileumweekend!!

U bevindt zich hier:
/ Jeugdactiviteiten Jubileumweekend!!

Op 17-18 en 19 november was het dan zover het 80-jarig jubileum feest weekend van Moerse Boys.

Op 18 november werd er voor de jeugd O12 t/m O17 een activiteit georganiseerd, namelijk een echte Moerse Boys Quiz. De teams hadden de taak om in totaal zo’n 200 vragen en 10 doe-opdrachten zo goed mogelijk te maken en dat viel niet altijd mee. Vragen variërend van weetjes over de vereniging tot vragen over het Nederlands Elftal, foto’s van stadions herkennen tot de Bottle Flip challenge. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er een zware strijd geleverd.
De winnaar van deze avond was team 5, bestaande uit; Anna van den Bogaert, Saar Roelands, Jelke van der Peijl, Shannon Hoogvliet, Isa Kokke, Inthe van Overveld, Julie Bastiaensen, Maud de Hoon, Minke Snepvangers, Suze Hennekam en Lynn Bommelijn. Zij zijn inmiddels door de activiteitencommissie in het zonnetje gezet!

Dan hadden we de zondag nog, deze stond in het teken voor de jeugd O7 t/m O11 en de mini-pupillen. Voor de mini-pupillen t/m de jeugd O8 hadden we een aantal voetbalspelletjes waarbij de kinderen zich helemaal uit konden leven. Spelletjes zoals Kwartetvoetbal, een echte strijd wie het eerst kwartet bij elkaar gevoetbald had. Ze konden kwartet halen met de logo’s van NAC, Ajax, PSV en Feyenoord. Ook rondo, penaltybokaal en krokodilvoetbal vielen erg in de smaak.
Als verrassing waren er ook nog roetveegpieten gearriveerd bij de Moerse Boys om het jubileum mee te komen vieren. Alle kinderen werden voorzien van pepernoten en na afloop nog een lekkere snoepzak.

Voor de jeugd O9 t/m O11 was er een toernooi georganiseerd met voetbalspellen ieder op een andere manier. De verschillende toernooivormen vonden plaats door alle teams te mixen. Zo goed als niemand zat samen met zijn teamgenoten. Zo ontstond er een leuke mix van spelers/speelsters waarbij iedereen superfanatiek voor de dag kwam. We hadden standaardpartijtjes afgewisseld met een tweetal ludieke partijvormen zoals “één oog voetbal” met een ooglapje op en “duo voetbal”, waarbij je met de enkels aan elkaar zat verbonden. Het was anderhalf uur lang in weer en wind lekker voetballen.

Tot slot hadden we nog een loterij voor de line-up voor de voetbalwedstijd Moerse Boys 1 – VOAB 1. Wat heerlijk om te zien hoe de kinderen ervan genieten om met de “grote spelers” het veld op te lopen en dan te zien dat Moerse Boys er ook nog met de winst vandoor ging!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp