Inloggen in Sportlink Club verandert

U bevindt zich hier:
/ Inloggen in Sportlink Club verandert

Afgelopen periode ontvingen we vanuit Sportlink de melding dat men het inloggen wil gaan koppelen aan het KNVB-account dat iedereen heeft bij Voetbal.nl. Daarnaast heeft Sportlink alle algemene gebruikersaccounts vanaf begin juni geblokkeerd, dit als gevolg van de regelgeving AVG (regelgeving rondom de privacy).

Komende week gaan wij dan ook alle huidige gebruikers omzetten naar deze nieuwe manier van inloggen. Als je een eigen account hebt op Sportlink, ontvang je na de omzetting een mail van ons met de aangepaste inloginstructie.

Daarnaast gaan we binnen zowel bestuur, technische commissie als jeugdcommissie kritisch kijken naar de toegang tot dit systeem. Veel zaken zijn te raadplegen via de twee KNVB-apps, namelijk Voetbal.nl en de Wedstrijdzakenapp. Als blijkt dat voor het uitvoeren van je taken deze twee apps niet voldoende zijn, dan zal er toegang worden verleend. Hierover zullen coördinatoren, leiders en andere stafleden tijdig voor aanvang van het komende seizoen worden geïnformeerd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp