Hoe regel je een aankondiging in de Zundertse Bode?

U bevindt zich hier:
/ Hoe regel je een aankondiging in de Zundertse Bode?

Moerse Boys levert bijna iedere week wel een artikel aan voor de Zundertse Bode. Vaak is dit een ingekort verslag van Moerse Boys 1. Maar ook aankondigingen of versalgen van activiteiten of kampioenschappen kunnen in de Bode geplaatst worden. Naast alle digitale vormen van communicatie blijft ook “papier” nog steeds handig om ook alle “niet-volgers” te informeren namelijk.

Tot dit seizoen verzorgde Arno Jochems de aanlevering, maar helaas heeft hij aangegeven hiermee vanaf dit seizoen te stoppen. Arno, nogmaals bedankt voor je inzet (en je engelengeduld soms).

Vanaf heden betekent dit dat het aanleveren van content voor de Zundertse Bode op een andere manier gaat plaatsvinden. Wil je een activiteit of een andere wetenswaardigheid via de Zundertse Bode delen rondom Moerse Boys, dan dien je de tekst (en eventueel een foto) voor maandagavond 21:00 uur te mailen naar pr-communicatie@moerseboys.nl. De commissie zorgt dan voor het verzamelen van de teksten en het aanleveren bij de Bode. De actie rondom tekst en een eventuele afbeelding ligt dus bij de commissie of het team.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp