Het klèn grut gong wir de waaj in!!

U bevindt zich hier:
/ Het klèn grut gong wir de waaj in!!

Het toppertjestoernooi zat nog vers in het geheugen of de volgende activiteit stond alweer op het programma. Op zaterdag 6 februari was het Carnaballen bij de Moer.

Met vereende krachten had de organisatie ervoor gezorgd dat het sportcomplex van de Moer om 8:45u compleet was veranderd in een heus carnavalsfestival. Om 9:00u draaide de carnavalsmuziek volop en zagen we allerlei vreemde snuiters op het kunstgras. Monsters, draken, heksen, gespierde mannen; ze waren er allemaal. Ook Roodkapje en de Boze Wolf werden gesignaleerd. Omdat zij waarschijnlijk niet op 1.5m afstand konden blijven, had de organisatie ze maar uit elkaar gehaald. Ook de onderdelen hadden carnavaleske namen; gemaskerd bal, gaon met die banoan en het carnavalskwartet waren 3 van de respectievelijk 6 onderdelen die alle spelers deze ochtend uitvoerden.

Om 11:30u werd door de omroeper een afsluitend woordje gedaan en kon men in polonaise nog op zoek naar iets lekkers. We kunnen weer terugkijken op een zeer geslaagde ochtend en zijn, net als jullie, benieuwd wat er allemaal nog komen gaat…

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp