Het Bijzondere Kerstballentoernooi

U bevindt zich hier:
/ Het Bijzondere Kerstballentoernooi

Ballen, ballen en nog eens ballen. Ballen in allerlei soorten en maten. Dat was het uitgangspunt van het Bijzondere Kerstballentoernooi. Afgelopen zaterdag stond de laatste activiteit op het programma voor de jeugd O7 t/m O10. Dat de dagen voor Kerst altijd als donker worden ervaren, merkte de organisatie ook. De verlichting moest aan om alle velden enigszins recht uit te kunnen zetten.

Vanaf 09:00u waren de spelers van de O9 en O10 welkom op sportpark Akkermolen. Het had de afgelopen dagen regelmatig geregend, maar dat was geen beletsel voor een leuke afsluiting van een bijzondere eerste seizoenshelft. Het kunstgras was zoals altijd perfect voor dit soort activiteiten. Onderling werden leuke partijtjes afgewerkt. De bal, of het nu een schuimbal, skippybal of rugbybal was, deed niet altijd deed wat men verwachtte en dat zorgde voor veel hilariteit.

Het tweede gedeelte van de ochtend was gereserveerd voor onze allerjongste jeugd. We waren enorm blij dat we veel nieuwe gezichten zagen. Vol trots kunnen we dan ook melden dat we na de winterstop een nieuw team gaan verwelkomen. Een klein gedeelte van dit team was vandaag ook al aanwezig. Wij wensen hen veel plezier bij onze mooie vereniging.

Om 11:30u klonk het laatste fluitsignaal van dit kalenderjaar. We bedanken iedereen die de afgelopen acht weken ons geholpen hebben bij de organisatie van alle activiteiten. Van Mini-Lockdown-competitie tot Pepernoot Games tot Kunstgrascup; Het was één groot feest. Tenslotte wensen wij iedereen fijne feestdagen en een sportief 2021 toe. We hopen jullie allemaal in het nieuwe jaar in goede gezondheid terug te zien.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp