Herstart Jeugdtrainingen – een Voorjaar Vol Voetbal !

U bevindt zich hier:
/ Herstart Jeugdtrainingen – een Voorjaar Vol Voetbal !

Het vooruitzicht van competitiewedstrijden is nog niet in zicht. Dus gaat Moerse Boys verder met het aanbieden van voetbal-activiteiten voor de jeugd binnen de mogelijkheden. Moerse Boys houdt daarbij de richtlijnen aan die door het RIVM, de KNVB en het NOC-NSF worden voorgeschreven.

Binnen die voorschriften is het voor de jeugdteams “gewoon” mogelijk om te sporten en te trainen.

Wat gaat er gebeuren?

Trainingen

Op de doordeweekse avonden vinden de regulieren trainingen plaats volgens dit schema: Schema Trainingsavonden Jeugd Voorjaar 2021

De Zaterdagen

Ons de noemer “een voorjaar vol voetbal” zal er op de zaterdagen voor alle teams een activiteit worden georganiseerd. Hierbij maken we onderscheid tussen de teams tot en met Jo10 en de teams vanaf Jo11.

Programma Jeugdteams tot Jo10

Voor de jongste jeugd begint het voorjaar vol voetbal met het traditionele toppertjestoernooi. Dit vind plaats op 23 januari van 9:00 u tot 11:30 u. In de weken daarna wordt in de oneven weken een activiteit georganiseerd voor de jongste voetballers. In de even weken kunnen de elftallen zelf invullen.

Programma Jeugdteams vanaf Jo11

Voor de oudere jeugdteams hebben we iedere zaterdag een activiteit op de planning.

Free Saturday

Ieder team kan zelf bepalen wat te doen. Training, vrije zaterdag of zelf verzonnen activiteit het is aan t elftal om te bepalen

 

Matchday

Op deze zaterdag wordt er “gewoon” gevoetbald in een onderlinge wedstrijd. 11 tegen 11, shirts aan, scheids op t veld, vlaggers langs de lijn. Net of het nooit anders is geweest.

 

Bootcamp

Sportpark Akkermolen omgetoverd tot een openlucht sportschool. Kracht, techniek, conditie alles komt aan bod.

 

Tournament

Een onderling toernooi. 4 tegen 4, 6 tegen 6 ??? Welk team wordt de winnaar van de dag.

 

Masterclass

De selectiespelers zullen op deze zaterdag ware masterclasses verzorgen. De helden van t eerste en tweede brengen hun kennis en kunde over op jouw.

 

Voor de komende weken is hieronder de planning weergegeven:

  • Zaterdag 23 jan : Free Saturday
  • Zaterdag 30 jan : Matchday
  • Zaterdag 6 feb : Bootcamp
  • Zaterdag 13 feb : Tournament
  • Zaterdag 20 feb : Free Saturday
  • Zaterdag 27 feb : Matchday
  • Zaterdag 6 mrt : Masterclass
  • Zaterdag 13 mrt : Tournament

Laten we hopen dat we met z’n allen het virus in bedwang krijgen en dat we elkaar weer snel op een vol sportpark Akkermolen mogen zien.

Geen verplichting

Wij begrijpen dat het soms vreemd en dubbel kan voelen en willen daarom aangeven dat niemand, geen speler, geen trainer of leider, zich verplicht moet voelen om bij een trainer of activiteit aanwezig te zijn. Wij bieden de mogelijkheid tot sporten en voetbal. Iedereen bepaalt zelf of hij of zij er gebruik van maakt. Als je niet komt meld je dan wel even af bij je leider of trainer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp