Herfstclinic terug van jaartje weggeweest

U bevindt zich hier:
/ Herfstclinic terug van jaartje weggeweest

Dat we bij Moerse Boys tradities hebben, is bij ons allemaal bekend. Maar als ze weer terug zijn van weggeweest, dan besef je pas hoe mooi ze zijn.

Op zondag 31 oktober was er zo’n in ere herstelde traditie. Om 14.30u liepen 22 nieuwe leden met spelers van Moerse Boys 1 en Juliana het veld op. Een prachtig gezicht om al die snuitjes vol bewondering te zien kijken naar de grote mannen. Eigenlijk nog mooier is het moment dat ze van het veld afstormen en dan gretig beginnen aan hun ranja en chips. Het waren 5 minuten om nooit te vergeten!

Een week later was het alweer tijd voor de herfstclinic. Alle ingrediënten om er een feestje van te maken waren aanwezig; een prachtig zonnetje, ouders, opa’s en oma’s en natuurlijk de bijna 70 deelnemertjes. Ook de leeuw was weer van de partij en dan gonst het direct van de geruchten; Wie is vandaag toch de leeuw? Bij deze voetbalclinic stonden er 8 onderdelen klaar die begeleid werden door de oudere jeugd van onze vereniging; JO19, JO17 en MO17, bedankt hiervoor! Vol enthousiasme werkten de deelnemers alle onderdelen af. Regelmatig werden ze voorzien van een hapje en drankje om zo het energiepeil op niveau te houden. Vooral de zelfgemaakte paddenstoelen van Dennis en Marion vielen (alhoewel ze eigenlijk te mooi waren om op te eten) erg in de smaak.

De clinic werd afgesloten met een wedstrijdje tegen de begeleiding. Het laatste beetje energie werd er nog uit geperst voordat de clinic om 11.30u werd afgesloten met een loterij. Uiteindelijk bleken er deze ochtend alleen maar winnaars te zijn, dus keerde iedereen tevreden huiswaarts.

En trouwens… De leeuw was deze keer een zoon van D’n Beer.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp